Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Taur

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Taur

Iulie va fi un moment deosebit de reușit în ceea ce privește relațiile personale pentru cei născuți sub semnul Taurului. Acum, cele mai plăcute sentimente nu vor fi aleatoare, vor fi însoțite de un răspuns puternic, care depinde în mare măsură de reacţia ta.

Principalul susţinător va fi Luna, exaltată în semnul tău şi care acum are consolidată poziție de succes printre astre şi ridică prioritatea senzorialităţii tale peste tot.

Pe de altă parte, Pluto, care este responsabil de reacţiile Taurului, va aduce și bonusuri speciale, iar influența lui este puțin probabil să fie suficient de puternică pentru a crea probleme semnificative acelor Tauri care intenționează și sunt gata să facă orice pentru a realiza ceea ce sunt, lucruri determinate pentru a metabolismul său de bază.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul complet: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cu alte cuvinte, încrederea în sine și un nivel ridicat de adaptabilitate vor fi cheia victoriei.

În iulie, respectarea strictă a propriilor principii ar trebui să treacă în plan secund; nu te va ajuta, și chiar îţi poate face rău. Pe de altă parte, nu ar trebui să încerci să acționezi cu prea multă libertate sau faci acest lucru cu orice preţ.

În acest stadiu, este logic să se acționeze mai degrabă decât să aştepţi fără să faci nimic. Ar fi înțelept să urmezi o regulă simplă: să faci aceleași lucruri ca și ceilalți, doar că trebuie să le faci mai bine.

În acest caz, adejectivul mai bun poate deveni sinonim cu mai rapid. Spun asta deoarece timpul nu va juca în favoarea ta, dar poți cel puțin să încerci să îl transformi într-unul dintre factorii mai puțin semnificativi în definirea succesului tău.

În schimb, iulie nu este cel mai bun moment pentru extinderea afacerii pentru nativii Taur. Pe de altă parte, nimic nu te împiedică să fii în centrul evenimentelor și să rezolvi probleme pur diplomatice. În această lună poți găsi un aliat foarte puternic, care să te ajute să depășeşti așteptările în ceea ce priveşte viitor.

Cu toate acestea, merită să arunci din când în când câte o privire peste umăr şi să vezi ce este în spatele tău: există probabilitatea ca una dintre cele mai apropiate cunoștințe să vă facă rău doar din invidie. Nu ignor recomandările rudelor sau ale preenilor, deoarece ai putea fi puțin subiectiv când se pune problema evaluării propriilor riscuri.

Cu toate acestea, acum este bine să câștigi bani în moduri neconvenționale. Perioada este deosebit de relevantă pentru acei reprezentanți ai Taurului care au propriil lor afaceri. Iulie poate deveni mai puțin dinamic pentru persoanele care sunt angajate, dar este puțin probabil să nu aibă șanse de reuşită în ceea ce fac.

Încearcă să lucrezi într-un anumit ritm, să dezvolți o strategie și să acționezi în funcție de circumstanțe, încercând să anticipezi în prealabil, pașii altora, mai ales ai conducerii. La un moment dat, poți avea o șansă extraordinară, dar mai întâi trebuie să ai pregătit un plan B.

Deoarece este posibil să nu reușeşti şi atunci va trebui să te retragi în siguranță dacă tactica inițială se dovedește a fi neproductivă sau nerealistă.

Dragostea va lăsa impresii puternice asupra Taurului în mai multe moduri și vei purta câteva dintre aceste amintiri în suflet pentru tot restul vieții. Cu siguranță nu ar trebui să te prezinți în fața nimănui, deși nu vă limitați să faceți acest lucru.

Totul se poate transforma într-o problemă dacă nu înțelegi acest lucru. Luna iulie este bună pentru tine deoarece îţi oferă o perspectivă mai largă, de durată şi de profunzime. Afirmația este neapărat adevărată în ansamblu – asta ar mai putea însemna că vei putea să îi vezi pe mulți dintre prietenii sau oamenii pe care îi cunoşti dintr-o perspectivă nouă.

Dacă eşti singur, atunci este necesar să te bazezi pe emoții în această perioadă. Nimeni nu va intra în spațiul personal fără acordul tău, dar, la fel de bine, știi că circumstanțele pot fi extrem de imprevizibile.

Fă-ți timp să alegi orice, nu te baza doar pe raționamentul propriu, bineînțeles, folosește-l dar doar într-o anumită măsură, și nu lăsa pe nimeni să te scoată din zona de confort. Dacă sunt implicate sentimente reale, fă un pas înainte sau ai putea să pierzi ocazia.

Nu este momentul să fii nici prea timid şi nici prea râvnit; acum este timpul celor care sunt încrezători în ei înșiși și în dorințele lor.

Taurii care sunt într-o relaţie sau au familii pot să experimenteze multe lucruri noi; singurul lucru de care trebuie să te asiguri este că nu eşti prea rezervat.

Nu este necesar să îţi petreci tot timpul cu familia, dar dacă oportunitățile coincid cu dorințele tale atunci de ce nu. Încearcă să ieși cât mai mult din casă – îţi va face bine indiferent de situaţie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top