Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Gemeni

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Gemeni

Față de aliatul tău obișnuit, Ceres, vei avea şi unul neașteptat în Eris, care în situația obișnuită este destul de agresiv față de semnul Gmenilor. Un astfel de tandem puternic va avea un efect la fel de uimitor.

Luna iulie va fi luminată și literalmente aglomerată cu diverse evenimente atât pentru tine, precum și pentru celelalte semne. Vor exista o mulţime de ocazii mici pe care te-aş sfătui să nu le pierzi.

Nu neglija acele lucruri care erau întotdeauna considerate ca fiind prețioase pentru tine. De asemenea, ar trebui să încerci să nu mai faci ce fac ceilalţi; nu merge doar pe unul şi acelaşi lucru, ca un papagal, deoarece acum este mult mai important ce anume crezi despre un anumit fenomen sau eveniment.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul complet: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Nu va fi o perioadă simplă, dar nu contează ce te motivează atâta timp cât îţi dă energie. Dacă vrei să îţi schimbi locul de muncă, mergi înaite și fă-o.

Dacă crezi că relația ta actuală nu îţi mai aduce nimic sau nu duce nicăieri, ei, bine, este timpul să rezolvi acest lucru.

Dar nu pune accentul doar pe emoții, lasă-ți mintea și sentimentele să lucreze împreună – numai în acest fel se poate ajunge la un final care va aduce împreună dorințele cu obiectivele tale. În general, în acest stadiu nu vei întâlni obstacole pe care să nu le poți depăși.

Chiar și principalul tău opozant ceresc Jupiter nu va fi suficient de puternic pentru a interfera cu planurile tale. Dacă te relaxezi prea mult și începi să iei lucrurile cu ușurință, situația va stagna, recompensele vor ispărea și rezultatul va fii exact la opusul a ceea ce îţi doreşti. S-ar putea să îţi permiți acest tip de rezultat în alte situaţii, dar nu acum.

Concentrându-te în detaliu asupra sectorului de afaceri, merită observat că ai putea avansa la un nivel mai înalt în iulie. De exemplu, dacă eşti angajat și ţi-ai planificat să îmbunătăţeşti situația din ultima vreme, evaluându-ţi propria capabilitate într-un mod obiectiv și critic, acum chiar puteți profita de o astfel de șansă. Alegerea instrumentelor în realizarea planului personal va defini viitorul.

Perioada va fi foarte colorată, astfel încât toată lumea să poată găsi ceva care să-i placă. Sau, poate vei face o greșeală din grabă sau din egoism și hedonism. Dacă nu ți-ai dat seama deja de asta, de data aceasta toate se sprijină pe atitudinea opusă.

Cei care sunteţi independenţi, trebuie să înțelegeţi necesitatea de a acționa cât mai repede posibil pentru a vă păstra pozițiile existente.

Nu neglija opinia însoțitorilor tăi și nu te opri la jumătatea drumului. Energia ta va fi de ajuns pentru a pune în aplicare toate planurile actuale. Chiar și dacă sunteţi convinși de lucrurile opuse, nu lăsa îngrijorarea să te descurajeze.

În general, în această lună vorbim despre succes în termeni financiari. Acționând cu încredere și gândire, vă puteți mări semnificativ venitul. În plus, unele măsuri unilaterale vor fi mai eficiente decât implementarea sistematică normală a unui proiect gândit. În general, a iulie va fi o lună deosebit de interesantă pentru tine și îţi va oferi o mulțime de oportunități neobișnuite.

Sentimental, în iulie, ai toate șansele de care au nevoie pentru a reuși. Succes în ce? Practic, în tot ce vrei! Asigură-te că eşti pe deplin conștient de tine și de acțiunile tale.

Acele acțiuni care sunt nerezonabile sau prea ambigue este foarte puțin probabil să reușească, indiferent de circumstanțe. Cu cât eşti mai concret în acțiunile tale, cu atât șansele de succes sunt mai mari.

Dacă vorbim despre Gemenii care sunt căsătoriţi şi au fmilie, atunci ei trebuie să rămână vigilenți și atenți. Ai ocazii mari să vezi ceva important și nu doar pentru propriul tău beneficiu.

Este momentul perfect pentru a-ţi ajuta un vechi prieten să-și rezolve problema principală. Sigur, nimeni nu te va acuza de ceva rău dacă decizi să acționezi numai în căutarea propriilor tale dorințe.

Nu aștepta victoria epică a binelui care distruge răul. Te sfătuiesc să nu îţi faci griji prea multe pentru nimic.

Este puțin probabil ca cineva să intervină intenţionat în planurile tale. Cu toate acestea, ai putea să nu înțelegi ceva la un moment dat, din cauza faptului că nu ai fost atent sau pentru că nu ai putut să acționezi la momentul potrivit sau la locul potrivit.

În orice caz, încearcă să anticipezi situația cu cel puțin un pas înainte locul în care te afli și să nu îţi fie teamă să te confrunți cu rudele care au mers prea departe cu o discuţie sau o situaţie. Încearcă să o faci cât mai calm posibil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top