Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar decembrie 2018 Balanță

Horoscop Lunar

Horoscop lunar decembrie 2018 Balanță

Horoscop lunar decembrie 2018 Balanță. Luna decembrie va fi una specială pentru tine. Vei avea parte de multe surprize plăcute.

Horoscop lunar decembrie 2018 Balanță:

Ai de câștigat pe toate planurile în decembrie cu o singură condiție: să nu te precipiți. Este o lună în care dacă vei acționa cu tact vei avea numai de câștigat.

Profesional, e o lună a recompenselor, a recunoștinței șefilor față de tot efortul depus de tine. Nu e exclus să primești un salariu în plus sau un cadou de Crăciun în bani sau bunuri materiale.

Reușești să achiți și anumite datorii, așa că vei porni în anul 2019 cu dreptul și din punct de vedere financiar.

Sentimental, e o lună în care tragi linie și realizezi de ce ai nevoie pentru ca relația ta să fie una fără prea multe coborâșuri. Ai parte de multe evenimente frumoase.

Partenerul de viață te va surprinde până la lacrimi mai ales de Crăciun. Așadar, sunt toate șansele ca Moșul să îți aducă în sfârșit inelul mult visat.

Apropo de vise, poate că e cazul să le pui pe hârtie, să te gândești serios ce vrei să faci nou în anul care urmează. Decembrie e o lună numai bună pentru a trece pe hârtie punct cu punct toate doleanțele tale.

Cu sănătatea vei sta bine. Nu apar probleme sub nicio măsură, dar cert este că trebuie să ai mai multă grijă la cum te hidratezi și ce mănânci.

Nu uita că frigul de afară îți poate da peste cap metabolismul, așa că ai nevoie de hidratare intensivă și de hrănire pentru a te apăra în fața diferiților viruși.

Pornește deci cu încredere în noua lună căci ai toate motivele de bucurie, de mândrie. Totul va fi așa cum ai visat sau poate cum nu ai fi visat vreodată!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top