Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar noiembrie 2018 Balanță

Horoscop lunar noiembrie 2018 Balanță. Pentru nativii zodiei Balanță a venit momentul să se preocupe mai mult de viața personală și să ia niște decizii extrem de importante legate de viitorul lor.

Unii nativi au ocazia să reia relații vechi, iar alții pot pune punct unor relații care nu mai funcționează de ceva vreme. Aceste decizii ar trebui să fie făcute la finalul lunii sau chiar la începutul lunii. Nu se recomandă ca deciziile să fie luate la mijlocul lunii, căci Venus retrogradă până la 16 noiembrie vine cu decizii luate greșit.

În luna noimebrie ar trebui să discuți clar cu partenerul de viață despre tot ce vă deranjează, fie că este vorba despre anumite gesturi, despre bani sau despre niște decizii luate în pripă.

Unele Balanțe se gândesc să mai dea o șansă unei persoane din trecut, iar altele, care sunt singure, să iasă mai mult pentru a cunoaște pe cineva. Poate fi o persoană din grupul de prieteni și care până acum nu a fost remarcată de către tine.

Cere-ți drepturile în această lună și fă aceste lucruri mai vocal

Luna noiembrie se anunță foarte bună din punct de vedere financiar, iar cele mai bune afaceri pot fi făcute chiar de la începutul lunii. Poți primi niște bani în plus de la serviciu, însă ar fi bine să ai grijă cum să îi gestionezi,. Folosește-i pentru niște cursuri ori pentru niște călătorii.

Cere-ți drepturile în cazul în care simți că ai evoluat foarte mult la serviciu și știi că meriți mai mult. Ultima săptămână a lunii se poate dovedi a fi una extrem de solicitantă. Pregătește-te fizic și mental pentru a primi noi responsabilități și pentru a sta peste program.

Nu te crampona în lucrurile care îți pot sta în cale în această lună și îți pot crea o stare de stres sau de nervozitate. Privește toate lucrurile cu optimism și totul va fi bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top