Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar octombrie 2018 Balanță

Horoscop Lunar

Horoscop lunar octombrie 2018 Balanță

Horoscop lunar octombrie 2018 Balanță. Nativii zodiei Balanță au parte o lună în care vor afla multe lucruri despre ei, lucruri despre care până acum nu erau foarte siguri. Este perioada în care înveți să ai mai multă încredere în tine, să iei decizii mai ușor și să înveți să te bucuri mai mult de lucrurile din jurul rău. Soarele strălucește în zodia Balanței până pe data de 23 octombrie, așa că profită din plin de lucrurile care ți se oferă.

Apasă pe zodia ta pentru a citit horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Noul imbold pe care Soarele ți-l dă în această lună poate duce la unele situații neplăcute pentru tine. Unii nativi ai zodiei pot călca strâmb în această perioadă pentru că au impresia că pot cuceri pe oricine. Li se recomandă să fie mai atenți la flirturile la care dau curs pentru a nu strica o relație construită din greu.

De asemenea, anumite discuții cu partenerul de viață se pot transforma în certuri în toată regula în cazul în care uită de diplomația care îi caracterizează de obicei. Nu călca pe terenuri aluncoase, deoarece s-ar putea să regreți anumite gesturi pe care le vei face în această perioadă. Profită din plin de șarmul pe care îl ai pentru a consolida relația cu persoana iubită și pentru a da relației un nou sens, în cazul în care a devenit puțin monotonă.

Se anunță cheltuieli neașteptate la mijlocul lunii

Pe la mijlocul lunii se întrezăresc niște cheltuieli neașteptate, așa că fii atent pe ce dai banii în restul timpului. Luna Plină din 24 octombrie 2018 le determină pe unele Balanțe să se gândească din ce în ce mai serios la o schimbare a locului de muncă, iar dacă vor găsi ceva care să întrunească toate condițiile dorite, nu este exclus să renunțe complet la ceea ce făceau și să înceapă o nouă carieră.

Luna Nouă din Balanță, care are loc la 9 octombrie te inspiră să faci multe lucruri deodată și s-ar putea să uiți de tine. Nu îți neglija starea de sănătate și ai mai multă grijă la ceea ce mănânci și la cât timp te odihnești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top