Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 15 - 21 octombrie 2018 Gemeni

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Gemeni. E o săptămână a restabilirii anumitor relații, una în care tu decizi ce se întâmplă cu anumite persoane.

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Integral
Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul : BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Gemeni

Din punct de vedere socio-profesional, e o săptămână latentă. Nu apar cine știe ce surprize și asta pentru că nu mai vrei tu să ai parte de dezamăgiri.

Ideea de a ține o distanță perfect normală între tine și anumiți parteneri te va ajuta pe parcus. Vei avea parte de ajutor din partea cui nu te aștepți și asta te va face mai încrezător. Ai de făcut niște alegeri din punct de vedere economic.

Zilele de joi și vineri sunt cele mai potrivite pentru a trage linie, pentru a vedea unde e cazul să reduci cheltuielile și unde ar trebui să pompezi mai mulți bani.

Dacă nu îți faci un plan serios săptămâna asta, o să vezi cum e să ajungi la fundul sacului și nu va fi plăcut.

Din punct de vedere sentimental, lucrurile se mai așază un pic, dar nu strălucesc. Se poate spune că dragostea la care tânjește strălucește prin absența ei, iar asta te poate băga într-o serioasă izolare.

Nu trebuie să îți faci procese de conștiință, nu trebuie să te învinovățești pentru ceva ce nu mai funcționează pentru că nu e exclusiv vina ta.

Poate că ar trebui să găsești un confident care să te asculte să te mai ușurezi. E bine să faci o serie de alegeri chiar dacă la început te pot afecta destul de tare. Este momentul să te gândești la tine și să tai răul de la rădăcină.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top