Connect with us

Revistateo.ro

Relatii

Tatuajul reconcilierii. Jose L. Torres și-a ”gravat” pe piele toate defectele ca s-o recucerească pe fosta

Un bărbat și-a tatuat pe piept un mesaj pentru a încerca să o recucerească pe femeia vieții sale. Bărbatul și-a tatuat pe corp un text în care își recunoaște toate defectele, printre care „mincinos”, „infidel”, „țepuitor” sau „fustangiu”.

Sunt mult formele prin care un bărbat își cere iertare de la iubită, însă acesta întrece orice variantă tradițională. Jose L. Torres a postat fotografia cu corpul său tatuat pe rețelele de socializare, iar imaginea a devenit virală în scurt timp.

„Eu, Jose L. Torres îmi fac acest tatuaj voluntar, azi 2 ianuarie 2019 pentru a recâștiga încrederea femeii mele după durerea și suferința pe care am cauzat-o în căsnicia noastră”, este textul tatuajului.

Jose a continuat textul cu o serie de apelative pe care și le spune chiar el: lipsit de onestitate, țepuitor, infidel, fustangiu, manipulator sau mincinos.

Tatuatorul l-a întrebat de mai multe ori pe client dacă este sigur că vrea să fie scrise toate defectele sale pe piele, iar Jose l-a asigurat că e singura idee la care nu poate renunța pentru a fi din nou cu femeia pe care o iubește, în ciuda tuturor relelor cauzate.

„Era foarte convins să facă asta pentru că a greșit în relația lui și a vrut să îi demonstreze iubitei că se va schimba”, a spus cel care i-a făcut tatuajul, notează Informativos Telecinco.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top