Connect with us

Revistateo.ro

Relatii

Ce nu e bine să mănânci înainte de o noapte de amor. Uite cât de rău este!

Știai că anumite alimente nu este indicat să le consumi înainte de o partidă de amor? Iată câteva aspecte pe care nu le-ai avut în vedere, probabil, până acum.

Ce nu e bine să mănânci înainte de o noapte de amor:

1. Crenvurști. Aceștia conțin grăsimi saturate care nu fac altceva decât să îngroașe sângele. Asta face ca arterele din zona intimă să fie prost irigate.

2. Guma de mestecat pe bază de mentă. Menta este ideală pentru a înlătura respirația urât mirositoare, însă știai că menta reduce nivelul testosteronului? S-ar putea ca partenerul tău să rămână, brusc, fără chef de acțiune.

3. Brânza. Brânzeturile conțin în mare parte o enzimă care provoacă gaze și balonare, iar asta îți poate ruina seara.

S-ar putea să îți placă și: Ce îi sperie pe bărbați când sunt cu femeile în dormitor

Partidele de amor sunt însoțite și de temeri, dincolo de iluzie și plăcerea pe care vor să o simtă partenerii.

De cele mai multe ori, bărbații nu comunică transparent cu partenerele lor și ascund temerile. Tocmai din această cauză, din lipsa dialogului, multe partide de sex eșuează.

Temerile bărbaților sunt:

1. Că vor termina înaintea partenerei. De altfel, ejacularea precoce este una dintre problemele cu care mulți bărbați se confruntă.

2. Că partenera nu va avea orgasm. Bărbații nu suportă ideea că femeile mimează orgasmul și vor să se asigure că au dat tot ce e mai bun într-o partidă în dormitor.

3. Că nu vor simți nimic. Multe partide de amor sunt lipsite de sentimente, iar asta îi înspăimântă atât pe bărbați cât și pe femei. Asta demonstrează că, indiferent de sex, persoanele caută afecțiune înaintea plăcerii.

4. Că partenera nu se va implica deloc. Bărbații nu vor lângă ei femei care se implică puțin ori partenere care lasă toată treaba în grija lor. Aceștia vor implicare din ambele părți și au nevoie de atenția și de ingeniozitatea femeilor atunci când cei doi se află în pat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top