Connect with us

Revistateo.ro

Cum te bronzezi iarna

Frumusete

Cum te bronzezi iarna

Vrei sa stii cum te bronzezi iarna, cand nu te mai poti bucura de vremea frumoasa din iulie si august? Exista cateva trucuri pe care le poti nota daca vrei sa iti pastrezi pielea de ciocolata.

Daca te-ai bronzat in timpul verii, iar bronzul s-a mentinut si in lunile de toamna, poti prelungi bronzul si in anotimpul rece. Asociem bronzul cu temperaturile caniculare de vara, cu plaja, cu statul la piscina, insa si sezonul rece ne poate fi prieten.

Exista multe metode prin care te poti bronza pe timpul iernii. Printre acestea se numara aplicarea unor machiaje speciale sau a spray-urilor autobronzante.

Cel mai cunoscut truc pentru a te bronza iarna este aplicarea unei creme cu factori de autobronzare. Inainte sa aplici o astfel de crema, trebuie sa iti speli bine pielea, sa o exfoliezi pentru a elimina celulele moarte si apoi sa o usuci cu un prosop moale si curat. Amesteca solutia autobronzanta cu o crema hidratanta ca sa nu ramana pete pe pielea ta.

Nu aplica direct crema autobronzanta

Multe femei nu fac asta si aplica direct crema autobronzanta, fapt pentru care raman cu pete saptamani intregi sau chiar luni de zile. Ca sa nu ai un aspect inestetic, amesteca in proportie de 50% crema hidratanta cu 50% crema autobronzanta. In cel mai sigur mod, bronzul nu va arata ca si cum ai folosi doar solutia autobronzanta, dar va fi unul lipsit de probleme.

Mai mult, soarele straluceste si in zilele de iarna, chiar daca e unul cu dinti. Evident, evita sa te expui la soare daca afara sunt mai putin de 10 grade in timpul iernii.

E bine sa profiti de soare in sezonul rece doar intre orele 12 si 14, cand acesta straluceste cel mai puternice si, evident, sa fii pe o terasa incalzita. Foloseste produse cu factori de protectie solara chiar si daca mergi la munte. Cu toate ca nu pare, dar soarele iti poate arde pielea chiar daca afara e ger.

CITESTE SI: Cum are grija Kylie Minogue de tenul ei

In plus, nu uita sa iti protejezi ochii si buzele, pentru ca soarele iti poate dauna si in timpul iernii. Foloseste strugurel ca sa nu iti crape buzele si crema speciala pentru pleoape.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top