Connect with us

Revistateo.ro

Ce a patit un barbat dupa ce a adormit cu telefonul pe piept, la plaja

Stiri

Ce a patit un barbat dupa ce a adormit cu telefonul pe piept, la plaja

Un barbat din Marea Britanie a adormit cu telefonul pe piept, in timp ce facea plaja. Intrucat voia sa se bronzeze si sa comunice cu prietenii pe telefon in acelasi timp, tanarul a uitat telefonul pe piept, iar acest gest l-a facut popular pe Internet.

Daniel da Silva a mers intr-o vacanta in Cipru, destinatie preferata de multi britanici, alaturi de Insulele Baleare si Canare. Tanarul s-a ales cu o arsura in timp ce a adormit la soare cu castile in urechi. Barbatul s-a asezat pe sezlong sa faca plaja, ascultand muzica la telefon.

Barbatul nu a respectat regulile care se impun pentru momentul in care vrei sa faci plaja, adica nu s-a dat cu crema de protectie solara. Acesta a dormit vreo doua ore in bataia arsitei, iar cand s-a trezit a avut parte de un soc.

„Acum nu ma lupt doar cu usturimi pe tot corpul si o arsura de toata frumusetea, dar mai am si o urma de telefon pe piept. Toata lumea se uita la mine si rade cand ies pe plaja”, sustine tanarul, conform mirror.co.uk.

Alimente care îți accentuează bronzul

Bronzează-te fără să stai la soare în doar patru pași!

Dupa aceasta patanie, barbatul jura ca nu va mai sta niciodata la soare fara sa se dea cu crema si fara sa isi puna alte obiecte care sa ii lase forme de tot rasul pe corp.

Ce a patit un barbat dupa ce a adormit cu telefonul pe piept, la plaja-1

Nu este singura persoana care a avut parte de o asemenea intamplare. Internetul este plin de bronzuri esuate. Unele din persoanele care au devenit cunoscute pentru bronzul lor original sunt de-a dreptul simpatice, in timp ce altele nu vor sa mai iasa din casa dupa ce au vazut cum s-au bronzat.

Bronzul cu banderola/ sapca pe cap:
Ce a patit un barbat dupa ce a adormit cu telefonul pe piept, la plaja-2

Cand nu iti protejezi toata fata…
Ce a patit un barbat dupa ce a adormit cu telefonul pe piept, la plaja-3

Bronzul de tractorist hipster
Ce a patit un barbat dupa ce a adormit cu telefonul pe piept, la plaja-4

Bronzul-cravata
Ce a patit un barbat dupa ce a adormit cu telefonul pe piept, la plaja-5

ATENTIE! Intre orele 11 si 18 soarele are cea mai puternica activitate si este recomandat sa nu iesiti la plimbare ori la plaja fara masuri de protectie. Consumati multa apa in acest interval si folositi crema cu factori de protestie solara (SPF). Luati cu voi daca mergeti la plaja si crema hidratanta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top