Connect with us

Revistateo.ro

Și-a dat cu vaselină cosmetică pe față în fiecare seară. Ce schimbări au fost după două săptămâni

Cosmetica

Cum aplici corect crema de fata. VIDEO INSTRUCTIV

Din videoclipul de mai jos vei afla cum aplici corect crema de fata. Multe femei se plang de rezultatele proaste ale cremelor hidratante asupra pielii. Aplicarea gresita a cremei poate dauna tenului mai mult decat lipsa unui tratament pentru regenerarea celulelor fetei.

Inainte sa aplici crema de fata, tenul trebuie sa fie complet curatat. Cum il cureti? Cu apa! Spala-ti fata cu apa rece pentru a pregati tenul de tratament. Atentie! Nu orice tip de crema se potriveste cu tenul tau. Indicat e sa mergi la dermatolog pentru a afla ce tip de ten ai: acneic, gras, uscat sau mixt.

Daca esti foarte sigura pe ce vrei sa faci, te pot ajuta instructiunile de pe ambalajul produsului cosmetic. In mod normal, fiecare crema contine ingredientele din care este facuta si tipul de ten pentru care a fost creata.

Cum aplici corect crema de fata: pasii pe care trebuie sa ii urmezi

Mainile trebuie sa fie complet curate inainte sa le ungi cu crema. Aplica produsul pe degete. O sa intrebi ce cantitate trebuie sa folosesti. E o intrebare corecta. Specialistii in cosmetica sustin ca lotiunea de fata trebuie sa fie cat buricele de la degetul mare si degetul aratator la un loc. Cam aceasta e cantitatea ideala.

Freaca apoi crema de palma mainii. Acesta e stadiul de incalzire. Miscarile trebuie sa fie circulare, astfel incat ambele palme sa aibe aceeasi cantitate de crema.

E extrem de important sa nu exista un surplus pe o palma sau alta. Efectele nu vor fi aceleasi pe toate suprafata fetei tale. Asta inseamna ca vor fi zone ale fetei care nu au beneficiat de tratament. In acele zone pot aparea oricand, din nou, cosurile si celulele moarte.

Incepe cu fruntea. Multe femei uita de frunte atunci cand se dau cu crema hidratanta, iar asta e complet gresit. Cosurile de pe frunte pot afecta toata zona fetei. Acestea se vor extinde cu usurinta mai ales ca in timpul zilei iti atingi fata de multe ori, iar bacteriile se transmit usor de pe frunte pe chip.

Continua cu aceleasi miscari circulare pe nas si pometi, intotdeauna de sus in jos. Nu exagera foarte mult in zona liniilor nasului. Aceasta zona este cea mai expusa uscarii tenului, asa ca ai foarte mare grija la cantitatea folosita.

CITESTE SI: Cum să alegi crema hidratantă potrivită pentru tine

In cele din urma, aplica produsul ales pe barbie. La final de tot, extinde crema pe gat. Acestea sunt sfaturile oferite de cosmeticiana Maria Mateos. Iata mai jos videoclipul demonstrativ:

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top