Connect with us

Revistateo.ro

Moduri inedite de a purta parfumul

Frumusete

Moduri inedite de a purta parfumul

În general femeile folosesc parfumul la încheietura mâinii sau pe gât, însă există o mulțime de alte variante. Încearcă aceste trucuri pentru a-ți pune parfumul în valoare mai mult ca niciodată!

Poartă parfumul în păr! De cele mai multe ori, atunci când folosești parfumul la încheietura mâinii sau pe gât, ingredientele chimice vin în contact cu bijuteriile pe care le porți și astfel grăbești în mod involuntar procesul de deteriorare a acestora. Pulverizează parfumul în păr căci se păstrează pe tot parcursul zilei și se răspândește subtil în urma ta de fiecare dată când îți treci mâna prin păr.

CITEȘTE ȘI: ACUM POȚI PĂSTRA AMINTIREA CELOR DRAGI ÎNTR-UN PARFUM 

În marea majoritate a cazurilor parfumul nu îți va deteriora articolele vestimentare, așa că poți încerca să îl pulverizezi pe bluză sau pulover. Aceasta este varianta ideală pentru persoanele care dezvoltă reacții alergice când anumite ingrediente au contact cu pielea. Cea mai bună metodă este să pulverizezi parfumul în aer și apoi să treci repede prin el. Astfel te asiguri că mirosul nu este prea puternic. Pe lângă asta, experții spun că poți să amesteci parfumurile cu încredere pentru a obține aroma dorită. Pulverizează-le în straturi și crează aroma ideală pentru tine.

Pulverizează parfumul pe picioare. Deși pare ciudat, această variantă este ideală. Picioarele sunt calde în cea mai mare parte a timpului, iar asta ajută la eliberarea aromelor. Cea mai bună zonă în care poți folosi parfumul este cea din spatele genunchilor, unde există puncte care pulsează și împrăștie aromele într-un mod subtil de-a lungul zilei. totodată, poți pulveriza aroma favorită pe o eșarfă sau orice alt accesoriu pe care îl porți în mod constant. Nu va fi necesar să o folosești zilnic, căci pe materiale textile aromele se păstrează mai mult timp.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top