Connect with us

Revistateo.ro

Modalități inedite de a utiliza aspirina

Frumusete

Modalități inedite de a utiliza aspirina

Țe-ai gândit vreodată că aspirina poate avea și alte întrebuințări în afară de reducerea febrei și tratarea durerilor? Utilizarea regulată a aspirinei în măști și tratamente faciale îți poate oferi un ten sănătos și curat. Aspirina are proprietăți antiinflamatorii și calmează pielea, reduce roșeața și tratează coșurile. Curăță porii în profunzime, îndepărtează celulele moarte și reduce riscul apariției acneei. Totodată luptă împotriva pigmentării și decolorării datorate acțiunii razelor UV și a îmbătrânirii. Aspirina poate reduce riscul apariției ridurilor premature  și a liniilor fine datorită proprietăților antiinflamatorii. Este extrem de benefică pentru ochii umflați și cearcăne.

Aspirina este un medicament care vindecă imediat. Prepară o pastă din 3 aspirine pisate și 2 linguri de apă și aplic-o pe zonele grase ale feței și pe coșuri. Poți adăuga câțiva stropi de ulei de arbore de ceai pentru dezinfecta fața. Folosește această mască de 2 ori pe săptămână pentru rezultate optime.

CITEȘTE: 4 MĂȘTI CU KIWI SUPER EFICIENTE

Pentru tenul uscat, combină o lingură de miere cu 3 aspirine pisate și puțină apă. Formează o pastă groasă și aplic-o pe toată fața. Mierea reține apa și hidratează, iar aspirina previne apariția coșurilor și descuamarea pielii. Totodată dezinfectează și calmează iritațiile și roșeața des întâlnite la tenul uscat.

Pentru pielea afectată de soare aspirina acționează ca un tratament extrem de eficient și rapid. Ai nevoie de o linguă de lapte bătut, 4 aspirine și câteva picături de zeamă de lămâie. Formează o pastă omogenă și aplic-o pe zonele afectate. Las-o să acționeze 20 de minute și spală fața cu apă caldă. Folosită în mod regulat, această mască te apără de acțiunea radicalilor liberi și repară zonele afectate.

Aspirina este un tonic natural. Combină 3 aspirine cu puțin oțet din cidru de mere și 2 linguri de apă și clătește fața cu această loțiune. Tenul tău va fi plin de viață, luminos, curat și reîmprospătat.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top