Connect with us

Revistateo.ro

Masca cu nucsoara te scapa pete

Cosmetica

Masca cu nucsoara te scapa pete

Masca cu nucsoara este ideala pentru persoanele care se confrunta cu pete, cicatrici ramase in urma acneei sau cosuri. Nucsoara actioneaza ca un antibiotic extrem de puternic si patrunde in profunzimea stratului de piele. Atunci cand este asociata cu ingredientele potrivite ea se transforma intr-un adevarat miracol pentru tenul tau.

Pentru a prepara masca cu nucsoara ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

– o ligurita rasa de nucsoara
– o lingura de miere de albine organica
– o lingura de zeama de lamaie
– o jumatate de lingurita de scortisoara

CITESTE SI: 5 PRODUSE DIN TRUSA DE MACHIAJ CARE TE POT IMBOLNAVI

CITESTE SI: CUM SA EXFOLIEZI TENUL GRAS IN MOD CORECT

Toate ingredientele se amesteca foarte bine. Trebuie sa obtii o pasta omogena pe care sa o intinzi pe fata si decolteu. Evita zona ochilor si cea a buzelor. Lasa masca cu nucsoara sa actioneze timp de 5-10 mintue si apoi clateste pielea foarte bine cu apa calduta. Daca ai pielea sensibila este indicat sa testezi pe o portiune mica acest tratament naturist, pentru ca ar putea sa te afecteze.

Lamaia contribuie si ea la eliminarea petelor, oferindu-i pielii tale o nuanta omogena si un aspect placut. Este dezinfectanta si ajuta la uscarea si eliminarea cosurilor. Mierea de albine este bine cunoscuta pentru proprietatile sale antibacteriene si vindecatoare, asadar reprezinta unul dintre cele mai potrivite ingrediente pentru tenul cu probleme. Daca ai fata foarte uscata poti adauga si cateva picaturi de ulei de migdale sau ulei de jojoba. Aceste tipuri de ulei vegetal hidrateaza in profunzime si ofera tenului elasticitatea de care are nevoie.

Foloseste masca cu nucsoara ori de cate ori tenul iti este patat, uscat sau obosit. Dupa doar cateva utilizari vei vedea schimbari majore. Totusi, nu abuza de acest tratament si nu il folosi mai mult de 2 ori pe saptamana.

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top