Connect with us

Revistateo.ro

Machiaj

Mihaela Rădulescu a dezvăluit cum îi rezistă machiajul timp de 4 ore la „Românii au talent”

Multă lume se întreabă ce face Mihaela Rădulescu să fie mereu perfect machiată timp de patru ore, la „Românii au talent”. Unii ar spune că cineva stă în pauzele de publicitare în permanent lângă vedetă, astfel încât, dacă îi cade o lacrimă din cauza unui număr emoționant, să îi retușeze repede machiajul. Mihaela Rădulescu nu are nevoie de niciun fel de ajutor special, aceasta având experiență foarte mare în televiziune.

Vedeta a scris pe Facebook că a învățat singură să se aranjeze atunci când machiajul începe să își piardă din efect. Se pare că elementul cel mai important pentru Mihaela, cel care o face frumoasă cu un fond de ten rezistent, este pensula.

CITEȘTE ȘI: CUM ÎȚI INFLUENȚEAZĂ FAZELE LUNII DISPOZIȚIA PENTRU SEX
„M-a convins – pensula potrivita face diferenta in machiaj – daca pensula e din par natural, orice fard sau pudra aplicate rezista mult mai multe ore. E din seria…”trebuie sa ma credeti pe cuvant de om de televiziune”, pentru care machiajul e uniforma, mai ales atunci cand ai de dus peste 3 ore in direct si stai machiata cu alte 2 ore inainte. In viata, treaba asta are un mare avantaj la nunti, botezuri si cununii de prispa, unde dansati mult si va luceste fata prea repede. Deci, faceti-va cadou un set de pensule, caci merita”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul ei de Facebook.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta a prezentat în urmă cu câțiva ani emisiunea „Duminica în familie” de pe Antena 1, iar acum se află în juriul „Românii au talent” de la PRO TV.

1 Comment

1 Comment

  1. Sarah

    2016-04-24T19:34:45+03:00 at 2016-04-24T19:34:45+03:00

    no asa cretinatate de articola mai rar..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top