Connect with us

Revistateo.ro

TV

Mihaela Rădulescu va prezenta „Ferma vedetelor”

Mihaela Rădulescu revine pe micile ecrane în calitate de gazdă a reality-show-ului „Ferma” de la PRO TV în care va fi însoțită de Cristi Bozgan.

Vedeta a mărturisit că este iluzionată cu noul proiect, iar declarații despre show a făcut și Bozgan.

„Revin și… nu oricum, ci într-un loc total neașteptat – în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aștept să mă întorc la muncă.

E un nou început, un nou format, o … nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoționant… exact combinația pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viață”, a spus Mihaela Rădulescu despre Ferma, conform paginademedia.ro.

„Toată viața m-am antrenat cu persoane puternice și am învățat sute de oameni despre tehnicile de supraviețuire în condiții extreme. Să lucrezi cu diverse tipologii de oameni și personalități diferite este întotdeauna o provocare, mai ales în condițiile grele de iarnă.

Le voi fi mentor și, printre altele, o să fiu cu ochii pe ei, le voi da sarcinile și mă voi asigura că nu vor uita niciodată această aventura… sau pe mine!”, a declarat Cristian Bozgan despre rolul său în Ferma.

CITEȘTE ȘI: Alin Andronic, alături de familie, în Germania

Imagine emoționantă cu fetița Simonei Gherghe: îl așteaptă pe Moș Crăciun

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top