Connect with us

Revistateo.ro

Mihaela Rădulescu nu mai face parte din juriul „Românii au talent”. Reacția vedetei

TV

Mihaela Rădulescu nu mai face parte din juriul „Românii au talent”. Reacția vedetei

Mihaela Rădulescu a luat o decizie de ultimă oră. Vedeta a demisionat din showul „Românii au talent”. Anunțul a fost făcut de divă chiar pe pagina sa de Facebook.

Iubita lui Felix Baumgartner a decis să ia această hotărâre din motive personale. Aceasta a dezvăluit, de asemenea, că și-a anunțat și colegii de decizia pe care a luat-o.

„Dragii mei, știți cum e cu momentele alea din viață, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi și oricât de multe și diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând și am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă știți, fiecare detaliu.

Citește și: Așa a slăbit Mihaela Rădulescu 32 de kilograme după naștere

Nu voi mai putea participa la noul sezon «Românii au talent», strict din motive personale. Mi-am anunțat acum o săptămâna colegii de muncă și partenerii de contract și le mulțumesc nu numai pentru înțelegere, dar și pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere.

Citește și: Mihaela Rădulescu, despre întreruperea de sarcină

Acum știți și voi și vă mulțumesc cu tot dragul vouă, publicul meu și al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverență. Și nu mă plec în față voastră doar fizic, ci și cu inima mea toată, care va îmbrățișează și va aplaudă!„, a notat vedeta.

Mihaela Rădulescu a făcut parte din juriul „Românii au talent” timp de trei sezoane, iar în anul 2017, ea a fost  cea care i-a oferit Golden Buzz-ul lui Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini, care a reușit să câștige marea finală.

Mihaela, protagonista unor momente interesante în emisiune

De asemenea, vedeta a fost protagonista multor momente extrem de interesante în timpul emisiunii. Unul dintre ele a fost acela în care s-a aruncat prin făină, după ce o concurentă a dansat în făină.

În ultimele trei sezoane, Mihaela a fost jurat alături de Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top