Connect with us

Revistateo.ro

TV

Cerasela Roger, personal coach, despre despărțirea dintre Hannelore și Bogdan

Despărțirea dintre Hannelore și Bogdan după experiența trăită la „Insula iubirii” a luat pe toată lumea prin surprindere.

Cerasela Roger a comentat comportamentul blondinei din Timișoara și a făcut câteva remarci. „E clar că era ceva putred în Danemarca, cum se spune, că altfel nu aveau cum să iasă la suprafaţă toate aceste nemulţumiri, mai ales în faţa camerelor de luat vederi.

Hannelore mai are puţin de crescut. Este un lucru urât să-ţi vezi soţul inferior”, a spus personal coach-ul la Antena Stars.

O despărțire cu cântec

Bogdan a dat răspunsul care i-a uimit pe fanii celor doi. Foștii concurenți de la Insula iubirii 2018 s-au căsătorit după ce au plecat din Thailanda, însă, conform declarațiilor lui Bogdan, relația lor nu a durat.

Cei doi s-au despărțit acum 3 luni, undeva prin luna noiembrie: „Suntem despărțiți de trei luni. Este vreo regulă care spune cât timp trebuie să stai singur?”, a comentat Bogdan la o fotografie în care apare alături de actuala parteneră.

„Realitatea pură și adevărată: Recunosc că în ultima vreme am mințit, da, am mințit și m-am mințit. Am plâns și nu știam de ce, am refuzat și nu știam pentru ce. Am ajuns la ideea că da, voi aveti dreptate, am mințit, mint și m-am mințit și v-am mințit. Si astfel am pierdut, am pierdut șansa să cunosc măcar un om minunat, pe el, prințul pe cal alb.

Cine știe ce ar fi fost, poate mult, poate puțin, poate nimic, poate doar un prieten important. Am învățat ceva important datorită Insulei iubirii: că viața se trăiește nu se îngroapă, că sentimentele se recunosc şi nu se ascund, că oamenii se schimbă mereu și nu se cimenteaza pentru eternitate si că nu trebuie să ne fie frică, să ne ascundem. Să fim așa cum suntem.

Da, Andy e un barbat frumos si mi-a plăcut, e un barbat interesant, m-a atras si am vrut să mă ascund. Dar am greșit si realitatea ați văzut-o voi.

Mă bucur că l-am cunoscut și de asemenea soțul meu sau fostul, e un om bun, care m-a susținut şi care a fost alaturi de mine, am avut momente frumoase dar şi grele, un bărbat lânga care m-am maturizat, am învățat şi față de care în unele situații am greşit, un om minunat, dar nu ne potrivim, poate nu acum sau poate nici in viitor.

Dar asta nu e o problemă, experiențele vieții sunt bine venite, pentru asta trăim. Suntem diferiți si viața ne oferă surprize, să le trăim și să nu ne mințim!

In legatura cu verigheta, acest minunat simbol al uniunii, cercul perfect care continuă și nu se întrerupe niciodată…un adevăr stabilit de mii de ani…il respecți dar..oamenii mai iau si o pauză, relațiile se schimbă, se transformă și regenereaza.

Să luăm exemplu de la natura: totul are un început si un sfârșit si sa nu regretăm, sa trăim, sa respectăm și să lăsăm resentimentele la o parte.

O femeie poate fi cea mai puternica atunci cand este subestimantă şi se renaşte atunci când alții se aşteaptă mai puțin.

Un inceput de an frumos, plin de realizari si o zi minunata va doresc tuturor!”, a scris Hannelore pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top