Connect with us

Revistateo.ro

TV

Mirela de la „Insula iubirii” iubește din nou! Cine este noul iubit

La aproape un an de când a pierdut doi bărbați dintr-o singură lovitură, pe iubitul său Ionuț Gojman, dar și pe ispita Mircea, Mirela Baniaș de la Insula iubirii pare să fi trecut peste acest moment dureros din viața sa.

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe fotografii în care Mirela este apropiată de un alt bărbat. Cel care a dat-o de gol cu privire la noua relație este chiar iubitul său, care are la profil o fotografie cu Mirela, lângă care a scris și câteva cuvinte despre fosta concurentă.

„Când dai greș în viață sau când lucrurile s-au întors împotriva ta, încerci să schimbi sensul roții și să muți focusul de pe tine pe viața altora.

Pentru tine acum e un “specimen”, dar acum puțin timp era “dragostea vieții tale”. Atunci când vorbești de oamenii din viața ta, practic, vorbești mai mult despre tine.

Hainele, vârsta, aspectul fizic sunt lucruri care contează prea puțin atunci când două suflete se îndrăgostesc. Cred că orice femeie adevărată știe ce vrea în viața ei, un bărbat care să îi fie alături, să o iubească nemărginit și să o trateze exact așa cum merită, nu cum a fost tratată până acum. Dintr-un loc fericit, femeia nu pleacă niciodată!”, a scris bărbatul pe pagina sa de socializare.

Mirela și iubitul său, de cel puțin o lună împreună

Mirela și iubitul său au petrecut sărbătorile împreună, iar prietenii celor doi nu au ezitat să le ureze o relație îndelungată și presărată cu momente frumoase.

Iar relația celor doi pare să dureze de cel puțin o lună, mai ales că la începutul lunii, Mirela s-a lăsat fotografiată alături de iubitul său în timp ce erau îmbrăcați în costum popular.

După ce s-a apropiat în timpul emisiunii „Insula iubirii” de Mircea, Mirela a vrut să se întoarcă la Ionuț. Acesta însă a decis să rămână ispită în emisiune.

Citește și: Mesaj disperat de la Mirela de la „Insula iubirii”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top