Connect with us

Revistateo.ro

Bravo ai stil

Bravo, ai stil: Cristina Ich, cucerită de Alexandra

Cristina Ich se alături din această seară juraților de la Bravo, ai stil 5. Denumită Angelina Jolie de România, aceasta îi va lua partea într-un fel Alexandrei în conflictul cu Bianca, una din preferatele publicului în acest sezon.

Alexandra și Bianca se acuză reciproc de faptul că nu și-ar concepe singure ținutele. Ambele susțin că sunt ajutate de stiliști, însă adevărul nu-l știe nimeni deocamdată.

Cele două concurente s-au remarcat de departe în prima săptămână din competiție, semn că vor fi protagonistele acestui sezon, alături de Valeria, Irina și Corina.

„Alexandra, ești adorabilă”, i-a spus Cristina concurentei care are un mod de exprimare ce smulge zâmbete de fiecare dată.

Ilinca, susținută de Marisa Paloma

„Favorita mea din acest sezon, fără dar şi poate. După două sezoane de Bravo, ai stil! în care am cunoscut oameni, sau poate doar nişte fiinţe mai puţin umane ce au avut „norocul” să se ascundă intr-un chip frumos cioplit, după toate experienţele, situaţiile, stările, prin care am trecut, am ajuns la concluzia că această emisiune este despre persoana care reuşeşte să ajungă la sufletele voastre.

„Cu bun simţ, pozitivism şi da, şi prin ţinute bune. Probabil @ilincadif o să rămână surprinsă când o s-o trezească dis de dimineaţă rândurile mele… şi pe această cale, îţi comunic în mod direct, că da, tu eşti favorita mea! M-ai convins prin aura ta, prin gesturi, prin rafinament, prin răspunsurile departe de a fi agresive. Ai grijă să ieşi de acolo o mai bună variantă de-ale tale!

„Doar aşa vei putea să îţi aminteşti cu drag de această emisiune! Să ieşi o învingătoare. Şi la propriu şi la figurat. Ai o frumuseţe aparte, esti charismatică, bine-crescută şi cu bun simţ. Şi de ce să mint… se vede că ai trecut şi pe la şcoală şi că ai mai citit din când în când câte o carte. Lucru pe care îl punctez şi îl apreciez. Poate mai mult decât pe alte aspecte. O să ai nevoie de multă răbdare, putere de concentrare şi nervii pregătiţi să fie întinşi la maximum.

CITEȘTE ȘI: Beatrice și Iulian, sfaturi pentru viitorii concurenți Exatlon

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bravo ai stil

To Top