Connect with us

Revistateo.ro

TV

Mirela se bucură pentru prietenia dintre Gojman și Nicoleta de la „Insula iubirii”

Pe Internet a apărut o fotografie în care Ionuț Gojman, fostul Mirelei de la Insula iubirii apare alături de fosta ispită Nicoleta.

Mirela a ținut să precizeze că nu este nici geloasă, nici invidioasă, semn că a depășit pe bune despărțirea de cel care i-a fost cândva partener.

„Dragii mei, în mod firesc că am văzut şi eu întâlnirea dintre Nicoleta şi Ionuţ, dar de asemenea am văzut şi un „portret” al lor publicat de un „fan page” de-al meu. Aş vrea să vă spun că nu am nimic cu ei şi dacă au rămas prieteni, mă bucur pentru ei.

Dacă într-adevăr mă iubiţi şi mă apreciaţi, atunci vă rog pe această cale să nu mai atacaţi prietenia lor, cel puţin voi, cei care mă urmăriţi. Lucrurile s-au schimbat, securea a fost îngropată, aşa cum a zis şi Nicoleta, hai să păstrăm bunătatea regăsită de sărbători”, a scris Mirela, pe rețelele de socializare.

A vorbit și despre viitorul soț

Mirela Baniaș a uitat de fostul iubit, dar și de ispita Mircea. Pentru Antena Stars, Mirela Baniaş a mărturisit că Florin este bărbatul pe care şi l-a dorit toată viaţa.

Acesta are deja copii copii, însă și-ar dori să aibă și cu Mirela un copil.

„Noi ne cunoaştem de foarte mulţi ani, de aproximativ 15 ani. Suntem şi vecini şi aproape toate episoadele le-am văzut împreună. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni şi s-a întâmplat până la urmă. Am ieşit mai mult timp împreună. Suntem împreună de aproximativ trei luni.

M-a cucerit prin simplitate, prin felul lui de a fi, prin respectul pe care mi-l acordă. Cred că la el am găsit ce căutam de ani de zile. Bărbatul acela pe care îl căutam eu. Să fie respectuos, să fie grijuliu, să mă iubească, să nu aibă alte interese.

Este tot timpul alături de mine, mă sprijină. Chiar şi pe parcursul emisiunii a fost alături de mine. Am urmărit emisiunea în braţele lui. Este perfect, este bărbatul care mă atrage”, a mărturisit Mirela Baniaş.

Aceasta a mai dezvăluit că i s-au aprins călcâiele după el acum 15 ani, dar fiind căsătorită şi el la fel, lucrurile nu au evoluat. Flacăra s-a reaprins după întoarcerea ei din Thailanda şi totul merge perfect, acum.

„Eu am fost atrasă de el acum 15 ani, dar nu s-a putut. Eu eram căsătorită, el la fel, nu s-a putut. Recunosc, mi-aş fi dorit şi atunci. Acum, eram doi oameni liberi şi am reuşit să fim împreună”, a continuat Mirela, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top