Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Mihaela Rădulescu i-a emoționat pe internauți. Ce a scris despre fiul ei

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai puternice femei din România. Prezentatoarea tv care ultima oară a făcut parte din proiectul „Uite cine dansează” de la PRO TV este mândră nevoie mare de fiul ei.

Mihaela le-a transmis fanilor că Ayan este cel care o face fericită, că fiul ei îi dă motive de bucurie în fiecare zi.

La cei 15 ani ai săi, Ayan este pasionat de sport și se pare că Felix, iubitul Mihaelei, se înțelege foarte bine cu acesta.

Mihaela Rădulescu: „Felix iubește copiii”

„Felix e un tip special, cu o viaţă aparte, mereu pusă sub semnul pericolului. În ultimii doi ani a făcut antrenamente pentru acrobaţie aviatică, se dă peste cap cu elicopterul… Când stai pe margine şi priveşti ce face omul ăsta, vrei să fii cu totul lângă el, să-l susţii, să-i dai exact liniştea de care are nevoie ca să performeze fără greşeală. Am învăţat să iubesc alt-fel, cu mult mai puţin egoism şi mai multă dăruire.

Eram obişnuită să fiu ceva mai preţioasă, cumva, să mă pun pe mine mereu pe primul plan şi, iată, am învăţat că iubirea e şi despre cât de mult poţi fi pentru celălalt şi cât de important e să fii exact ce are nevoie.

Partea bună e că şi el a simţit ce am eu nevoie şi ce mă bucură. Şi, har Domnului, primesc înzecit ce dau.

Probabil că iubesc nu numai bărbatul de care m-am îndrăgostit, dar şi un fel de erou care nu încetează să mă uimească. (…) Felix iubește copiii, dar nu-și dorește unul al lui”, a declarat Rădulescu într-un interviu pentru OK! Magazine.

CITESTE SI: Diane Kruger a devenit mamă pentru întâia oară

Cum s-a vindecat Natașa Raab de cancer: „Beam multe lichide”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top