Connect with us

Revistateo.ro

Mihaela Rădulescu, despre întreruperea de sarcină

Star

Mihaela Rădulescu, despre întreruperea de sarcină

Mihaela Rădulescu a vorbit despre un episod nefericit și neplăcut din viața ei. Vedeta avea 18 ani când a trecut printr-o experiență care a marcat-o. A avut parte de o întrerupere de sarcină. A vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în trecut. Mai jos vei găsi declarațiile vedetei, făcute în cadrul unei emisiuni.

Mihaela Rădulescu, despre întreruperea de sarcină

Mihaela Rădulescu a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut la 18 ani, în urma unei întreruperi de sarcină. Și-a adus aminte de acele clipe după ce a vizionat filmul ”4 luni, trei săptămâni și 2 zile”, regizat de Cristian Mungiu. Acele amintiti au fost unele dureroase, având în vedere că s-au petrecut și când avea doar 18 ani.„Pentru mine filmul a fost rascolitor. Uitasem de povestea aia, s-a întâmplat când aveam 18 ani”, a spus vedeta în cadrul unei emsiuni, potrivit spynews.

Mihaela Rădulescu are acum o relație cu Felix Baumgartner. Cei doi sunt împreună de mai bine de trei ani. Mihaela are un copil din căsnicia cu Elan Schwartzenberg. Este vorba despre un băiat în vârstă de 14 ani, pe nume Ayan.

CITEȘTE ȘI: Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre o perioadă mai delicată din viața sa: ”… n-am putut să mă mișc, aveam vânătăi peste tot!”

CITEȘTE ȘI: Așa a slăbit Mihaela Rădulescu 32 de kilograme după naștere
Mihaela Rădulescu s-a născut pe data de 3 august 1969, la Piatra Neamț. A fost soția lui Ștefan Bănică Jr. între 1997–1999. După aceea, a fost căsătorită cu Elan Schwartzenberg, om de afaceri. Căsătoria lor s-a încheiat în anul 2008. Cei doi au împreună un fiu. Deși a divorțat, Mihaela a decis să păstreze numele de familie al fostului soț. După ce a pus capăt căsniciei, a avut o relație cu prezentatorul Dani Oțil.

După ce s-a terminat relația cu Dani, Mihaela Rădulescu s-a cuplat cu Felix Baumgartner, sportiv și antreprenor austriac. Cei doi sunt împreună de mai bine de trei ani.

Mihaela este o mămică fericită și mândră d efiul ei. Însă, în trecut a avut parte de momente mai dificile, așa cum s-a văzut în rândurile de mai sus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top