Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Mihaela Rădulescu, glume la prima oră cu Dani Oțil, în direct

Mihaela Rădulescu, din nou față în față cu fostul ei iubit, prezentatorul Dani Oțil! Minunea s-a întâmplat în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, unde frumoasa brunetă a fost invitată specială.

„Ce mai faci Dani? Am văzut cum ai crescut aici la emisiune. Nu mi-ai răspuns la întrebare. N-am zis niciodată măgarule. Ți-am dat mesaj să îmi faci micul-dejun că eu ți-am făcut atât de multe. Mi-e dor să mă trezesc dimineața. Să mă ții la curent cu ce mai faci, când te însori.”, a spus Mihaela Rădulescu.

„Îmi lipsesc mesajele tale. Următoarele mesaje era să iau și apă minerală. După care venea mesajele din valul trei: Tâmpita aia care cântă se uită prea frumos la tine, să nu-ți mai ia interviu. Mi-e dor să îmi mai dai câte un mesaj.”, a spus și Dani Oțil.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au trăit o frumoasă poveste de iubire în urmă cu câțiva ani. Cei doi s-au despărțit, iar vedeta devenită celebră pentru emisiunea „Duminica în familie” s-a cuplat apoi cu sportivul Felix Baumgartner.

Mihaela, îndrăgostită până peste cap de Felix

„Felix e un tip special, cu o viaţă aparte, mereu pusă sub semnul pericolului. În ultimii doi ani a făcut antrenamente pentru acrobaţie aviatică, se dă peste cap cu elicopterul…

Când stai pe margine şi priveşti ce face omul ăsta, vrei să fii cu totul lângă el, să-l susţii, să-i dai exact liniştea de care are nevoie ca să performeze fără greşeală. Am învăţat să iubesc alt-fel, cu mult mai puţin egoism şi mai multă dăruire.

Eram obişnuită să fiu ceva mai preţioasă, cumva, să mă pun pe mine mereu pe primul plan şi, iată, am învăţat că iubirea e şi despre cât de mult poţi fi pentru celălalt şi cât de important e să fii exact ce are nevoie.

Partea bună e că şi el a simţit ce am eu nevoie şi ce mă bucură. Şi, har Domnului, primesc înzecit ce dau.

Probabil că iubesc nu numai bărbatul de care m-am îndrăgostit, dar şi un fel de erou care nu încetează să mă uimească. (…) Felix iubește copiii, dar nu-și dorește unul al lui”, a declarat Rădulescu într-un interviu pentru OK! Magazine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top