Connect with us

Revistateo.ro

TV

Brigitte Sfăt, Kamara și Silviu Țolu, printre concurenții de la Ferma 2019!

Show-ul „Ferma” va debuta în anul 2019 și o va avea ca amfitrioană pe Mihaela Rădulescu. Fosta prezentatoarea a concursului „Uite cine dansează” o înlocuiește pe Monica Bârlădeanu și promite un show complet renovat, cu probe mult mai dure și spectacol mai mult.

Site-ul libertatea.ro publică deja primele nume sigure pentru noul sezon Ferma: Brigitte Sfăt, Otniela Sandu, Silviu Țolu, Ioana Filimon, Kamara și Cătălin Moroșanu.

Ioana Filimon, Miss România 2016 – „Lumea mă percepe ca pe o fată care nu știe să facă nimic, oamenii cred că doar aparențele contează dacă sunt fotomodel și am câștigat concursuri de miss. Sunt mai mult decât atât și asta voi demonstra la Ferma”.

Otniela Sandu – „Pentru mine, Ferma este o provocare pentru a mă dezvolta ca persoană și pentru a-i dovedi tatălui meu că băiatul lui’, așa cum îmi spune, poate depăși orice obstacol”, scrie libertatea.ro.

„Este timpul pentru un nou început. Vreau să le arăt tuturor că trecutul e trecut și că sunt o femeie muncitoare și puternică”, a declarat Brigitte Sfăt.

Silviu Țolu – „Aceasta este ocazia mea să îmi regăsesc rădăcinile. Am fost plecat din țară pentru prea mult timp și am pierdut multe momente alături de familie și prieteni, acum le pot dovedi că sunt aici și rămân aici!”.

CITESTE SI: Mihaela Rădulescu va prezenta „Ferma vedetelor”

Mari de la „Insula iubirii”: „Da, sunt într-o relație”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top