Connect with us

Revistateo.ro

Ai putea incerca unele masti faciale pentru intinerirea tenului. Sunt facute din ingrediente naturale, iar rezultatele te vor surprinde.

Frumusete

Masti faciale pentru intinerirea tenului

Daca vrei sa incerci cateva masti faciale pentru intinerirea tenului, cele de mai jos te pot ajuta. Sunt facute din ingrediente naturale, care vor aduce numroase beneficii pielii.

Cateva masti faciale pentru intinerirea tenului

Masca faciala cu lapte

Ai nevoie de 2 linguri de lapte, o lingura de faina si un galbenus. Amestecati ingredientele pana obtineti o pasta. Aceasta va fi aplicata pe fata si lasata timp de 20 de minute pentru a actiona. Dupa aceea o puteti indeparta cu apa calduta in care veti pune putin suc de lamaie.

Masca faciala cu orez

Pentru aceasta masca ai nevoie de orez si galbenus. Puneti la inmuiat un pahar de orez si lasati-l peste noapte. A doua zi il puneti la fiert. Pentru masca veti lua numai orezul care se afla la suprafata. Dupa aceea, adaugati galbenusul. Amestecati cele doua ingrediente. Aplicati masca pe fata si lasati-o timp de 20 de minute. Dupa aceea o puteti indeparta cu apa calduta.

Masca faciala dulce

Pentru aceasta masca se foloseste o lingurita de miere, o lingura de unt pe care il veti topi inainte si o lingurita de mar zdrobit. Masca va fi aplicata pe fata. O veti lasa sa actioneze timp de 20 de minute, dupa care va puteti clati cu apa calduta.

Masca faciala cu drojdie de bere

Ingredientele pentru aceasta masca sunt urmatoarele: o lingurita de drojdie de bere, o lingura de smantana, o lingurita de ulei de masline si o lingurita de miere. Amestecati bine ingredientele. Dupa aceea, trebuie sa incalziti putin amestecul la o baie de aburi. Apoi poate fi aplicata pe fata. Lasati-o timp de 10 minute pentru a actiona. Dupa aceea o puteti indeparta cu apa calduta.

Poti incerca oricare dintre mastile faciale de mai sus. Aduc numeroase beneficii pielii si sunt facute din ingrediente naturale, pe care le ai si tu acasa.

Articole pe aceeasi tema:

Masti faciale cu kiwi pentru toate tipurile de ten

Masti faciale cu ou

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top