Connect with us

Revistateo.ro

Stiai ca poti face unele masti faciale cu zat de cafea? Nu ai nevoie decat de cateva ingrediente pe care le vei gasi acasa.

Cosmetica

Masti faciale cu zat de cafea

Poti face masti faciale cu zat de cafea. La realizarea lor vei folosi unele ingrediente naturale, pe care le ai in gospodarie.

Idei de masti faciale cu zat de cafea

1. Masca faciala cu zat de cafea, ulei de masline si miere. Amesteca o lingurita de zat de cafea cu o lingurita de ulei de masline si o lingurita de miere. Amesteca cele trei ingrediente pana vei obtine o pasta. Dupa aceea o vei aplica pe fata, masand usor. Las-o sa actioneze timp de 10 minute, dupa care o poti indeparta cu apa calduta. Aceasta masca iti hidrateaza tenul si il exfoliaza.

2. Masca faciala cu zat de cafea si ulei de masline. Ai nevoie de doua lingurite de zat de cafea si doua lingurite de ulei de malsine. Amesteca-le pana vei obtine o pasta. Dupa aceea o vei aplica pe fata, masandu-ti usor pielea. Este indicat sa folosesti aceasta masca o data pe saptamana. Astfel, vei incetini procesul de imbatranire a tenului. De asemenea, iti va hidrata pielea. Lasa masca sa actioneze cateva minute, dupa care o poti indeparta cu apa calduta.

3. Masca faciala cu zat de cafea si lapte. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci 100 de ml de lapte cu zatul obtinut dupa ce faci o cana de cafea. Amesteca cele doua ingrediente pana vei obtine o pasta pe care o vei aplica pe fata, masand usor. Las-o cateva minute sa actioneze, dupa care te vei clati cu apa calduta. Masca iti va exfolia pielea, care va deveni mult mai catifelata dupa aplicarea acesteia.

Asadar, nu mai arunca zatul de cafea. Incearca sa il folosesti pentru a prepara unele masti faciale. Ingredientele le ai si tu in casa. Poti aplica acele masti oricand. Le faci acasa, le lasi cateva minute sa actioneze, dupa care le indepartezi cu apa calduta.

Articole pe aceeasi tema:

Cum scapi de acnee in 3 zile

Cum te ajuta rosia sa scapi de cicatricile lasate de acnee

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top