Connect with us

Revistateo.ro

Daca iti doresti un ten frumos si sanatos, ai putea incerca unele masti faciale cu cirese si visine. Se fac usor, ier rezultatele te vor surprinde.

Cosmetica

Masti faciale cu cirese si visine

Pentru a avea un ten frumos si sanatos, ai putea incerca unele masti faciale cu cirese si visine. Sunt facute din ingrediente naturale si sunt potrivite pentru a trata diferite probleme. De asemenea, sunt indicate pentru toate tipurile de ten.

Cateva masti faciale cu cirese si visine

Masca faciala pentru albirea tenului

Pentru aceasta masca faciala ai nevoie de 20 de cirese fara sambure, o lingura de suc de lamaie si doua linguri de miere. Amestecati bine ingredientele, pana veti obtine o pasta. Dupa aceea, aplicati-o pe fata si pe gat. Lasati-o sa actioneze timp de 20 de minute. Dupa aceea o puteti indeparta cu apa calduta. Este ideal sa fie aplicata de doua ori pe saptamana. Astfel, va estompa ridurile, va decolora petele de pe piele si va alibi pielea.

Masca faciala pentru ten gras

Pentru aceasta masca ai nevoie de un albus, pe care il vei bate spuma, doua linguri de visine fara sambure, o lingura de miere si doua linguri de faina de grau, neagra. Amesteca aceste ingrediente, pana se va forma o pasta. Apoi, aplica pe fata aceasta masca si las-o timp de 20 de minute sa actioneze. Dupa aceea o poti indeparta cu apa rece.

Masca faciala pentru tenul obosit sau imbatranit

Pentru aceasta masca faciala ai nevoie de cirese sau visine si iaurt simplu, gras. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci cantitati egale din aceste ingrediente. Cand se formeaza o pasta, o vei aplica pe fata. Las-o timp de o jumatate de ora sa actioneze, dupa care te poti clati cu apa calduta.

Masca faciala vitaminizanta

Pentru aceasta masca ai nevoie de 10-15 cirese fara samburi. Zdrobeste-le cu ajutorul unei furculite, dupa care poti aplica pe fata si pe gat masca obtinuta. Las-o sa actioneze o jumatate de ora, dupa care te poti clati cu apa rece.

Articole pe aceeasi tema:

Aplica aceasta masca faciala in fiecare zi pentru a scapa de riduri

Masti faciale pentru intinerirea tenului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top