Connect with us

Revistateo.ro

Pentru a avea un ten frumos și sănătos, ai putea ncerca unele măști faciale cu pepene roșu. Se prepară ușor, din ingrediente naturale.

Cosmetica

Măști faciale cu pepene roșu

Pepenele roșu aduce numeroase beneficii organismului. Este un fruct indicat și în tratamentele cosmetice. Asta pentru că are un conținut ridicat de apă. Iată ce măști faciale cu pepene roșu poți încerca și tu.

Măști faciale cu pepene roșu

1. Mască facială cu pepene roșu și mentă. Este indicată pentru porii măriți. Se pun în blender câteva frunze de mentă. Peste ele se adaugă o ceașcă de pepene roșu mărunțit înainte. Se amestecă bine ingredientele, până se obține o pastă. După aceea, pasta obținută se va pune într-un recipient pentru cuburi de gheață. Se pune recipientul la congelator și se lasă până îngheață. După aceea, cuburile de gheață vor fi folosite pentru a masa ușor fața. Porii se vor micșora cu ajutorul acestei metode.

2. Mască facială cu pepene roșu și miere. Este indicată pentru tenul uscat. Tot ce trebuie să faci este să amesteci o lingură de suc de pepene roșu cu o lingură de miere. Masca obținută va fi aplicată pe față. Trebuie lăsată să acționeze aproximativ un sfert de oră sau 20 de minute. După aceea, te poți clăti folosind apă călduță. Pielea va fi hidratată și astfel scapi de tenul uscat.

CITEȘTE ȘI: Masti faciale cu kiwi pentru toate tipurile de ten

CITEȘTE ȘI: Masti faciale cu cirese si visine

3. Mască facială cu pepene roșu și avocado. Este recomandată în cazul ridurilor fine. Pentru a obține această mască trebuie să amesteci o lingură de suc de pepene roșu cu o lingură de avocado mărunțit. Masca obținută va fi aplicată pe față și lăsată să acționeze un sfert de oră, cel mult 20 de minute. După aceea îți poți clăti fața cu apă caldă. Astfel, ridurile fine vor dispărea.

Poți încerca aceste măști faciale vara. Te ajută să scapi de mai multe probleme legate de ten. Sunt măști faciale care se prepară ușor. În plus, sunt folosite numai ingrediente naturale care aduc mai multe beneficii pielii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top