Connect with us

Revistateo.ro

Iti porpunem cateva masti faciale cu ou. Sunt potrivite pentru mai multe tipuri de ten. De asemenea, le poti face acasa din ingrediente naturale.

Cosmetica

Masti faciale cu ou

Aspectul pielii este influentat de mai multi factori, de la mediul inconjurator pana la dieta. Tocmai de aceea este ideal sa o ingrijim in fiecare zi. Are nevoie de atentie astfel incat sa isi pastreze stralucirea. Exista mai multe retete pentru masti faciale pe care le poti face acasa. Ingredinetele sunt naturale. De asemenea, sunt usor de facut si eficiente daca sunt aplicate cu regularitate. Mai jos vei gasi cateva masti faciale cu ou. Studiile au aratata ca proteinele din ou dau elasticitate pielii.

Masti faciale cu albus de ou

Masca faciala cu ou pentru o piele stralucitoare

Pentru piele normala: un galbenus de ou, sucul unui morcov, putin lapte.
Pentru piele uscata: un galbenus de ou, 1/2 de avocado.
Pentru piele uleioasa: un galbenus de ou, o lingura de suc de lamaie, o lingura de miere.
Pentru piele sensibila: un galbenus de ou, putin iaurt si, daca doresti, putina miere.

Ingredientele vor fi amestecate pana cand se va forma o pasta. Masca se va aplica pe fata si dupa 15-20 de minute va fi indepartata cu apa. Aceste masti faciale pot fi aplicate in fiecare zi.

Masca faciala cu albus de ou

Ingrediente: un albus de ou.

Vei separa albusul de galbenus. Vei bate albusul pana cand se va forma o spuma. Dupa aceea o vei aplica pe fata si o vei lasa 15 minute pentru a actiona. Cand vei simti ca piele incepe sa se stranga, poti indeparta usor masca folosind un prosop pe care l-ai udat cu apa acalda.

Masca faciala cu albus de ou si lamaie

Ingrediente: un albus de ou si sucul de la o jumatate de lamaie

Vei bate albusul pana va incepe sa arate ca o spuma. Dupa aceea vei adauga sucul de lamaie si le vei amesteca. Aplica masca faciala, evitand zona ochilor si a gurii unde pielea este mai sensibila. Las-o 30 de minute sa actioneze, dupa care te poti clati cu apa calduta. Este ideala pentru tenul gras sau cu acnee.

Masca faciala cu albus de ou si avocado

Ingrediente: un albus de ou, 1/4 de avocado, 1 lingura de miere si 1 lingura de lapte.

Inainte de toate, vei bate albusul pana incepe sa arate ca o spuma. Vei zdrobi bucatile de avocado separat, inainte sa le amesteci cu restul ingredientelor. Apoi vei amesteca toate ingredientele pana vor arata ca o pasta. Aplica masca pe fata si las-o 15 minute. Apoi clateste-te cu apa calduta.

Articole pe aceeasi tema:

Ce trebuie să faci chiar acum pentru pielea ta

Ai tenul gras? Aceste produse nu trebuie să-ți lipsească!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top