Connect with us

Revistateo.ro

Vrei un ten frumos si stralucitor? Incearca unele masti faciale cu legume. Te vor ajuta sa ai tenul la care visezi. Le poti face acasa.

Cosmetica

Masti faciale cu legume pentru un ten stralucitor

Legumele pot fi incluse si in tratamentele de infrumusetare. Este un lucru stiut faptul ca sunt bogate in substante nutritive. Sunt sanatoase, deci este indicat sa le consumi in fiecare zi. Daca iti doresti un ten frumos si stralucitor, atunci, pe langa faptul ca poti manca legume, le poti include si in mastile faciale. Rezultatele vor fi pe placul tau.

Cateva masti faciale cu legume

Masca faciala cu rosii.

Ingrediente:

1 rosie

Cateva picaturi de suc de lamaie

1/2 de lingura de pudra de argila

Ingredientele vor fi amestecate pana cand vei observa ca se formeaza o pasta. Masca va fi aplicata pe fata si pe gat. O vei lasa pana cand va incepe sa se usuce. Dupa aceea te vei clati cu apa rece.

Masca faciala cu morcov

Ingrediente:

Suc de morcov

Cateva picaturi de suc de lamaie

Miere

Lapte

Ingredientele vor fi amestecate. Dupa aceea vei aplica pe fata masca obtinuta, masandu-ti usor pielea. Las-o timp de 15 minute sa actioneze, dupa care o vei indeparta cu apa rece. De asemena, masca te va ajuta sa scapi de cearcane si de petele inchise la culoare de pe coate si genunchi.

Masca faciala cu cartof

Este ideala pentru persoanele care au probleme cu pielea uscata. Zdrobeste usor cartoful. Dupa aceea iti vei masa usor pielea cu acel cartof. De asemenea, ai putea razui un cartof, dupa care vei adauga putin lapte. Masca rezultata va fi aplicata pe fata. Dupa 10 minute te poti clati cu apa rece.

Masca faciala cu usturoi

Iti va proteja fata de razele solare si de radicalii liberi.

Ingrediente:

1/2 de lingura de porumb

1/2 de lingura de pudra de lemn de santal

1/2 de lingura de suc de lamaie

Pasta de usturoi

Lapte

Amesteca ingredientele pana cand se va forma o pasta. Masca rezultata va fi aplicata pe fata. Las-o sa actioneze aproximativ 10 minute, apoi clateste-te cu apa rece.

Articole pe aceeasi tema:

Aromaterapia și tratamentele faciale

Ai tenul gras? Aceste produse nu trebuie să-ți lipsească!

1 Comment

1 Comment

  1. Virtual Private Servers

    2017-04-21T11:14:58+03:00 at 2017-04-21T11:14:58+03:00

    Cu toate acestea, mastile de fata cu fructe si legume trebuie sa fie proaspete pentru a avea efect maxim. Aceasta masca se obtine simplu, din amestecul unui castravede dat prin razatoare cu sucul de la jumatate de lamaie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top