Connect with us

Revistateo.ro

Rețeta lui Teo Trandafir de Crăciun - Friptura de pui la cuptor cu legume

Pui

Rețeta lui Teo Trandafir de Crăciun – Friptura de pui la cuptor cu legume

Teo Trandafir oferta in exclusivitate pentru Revista TEO reteta sa de friptura la cuptor cu legume pe care o prepară de sarbatori.

  • Ingrediente necesare pentru Friptura de pui cu legume
  • – 1kg piept de pui sau pulpe
  • – cartofi
  • – ceapa
  • – rosii
  • – verdeata
  • – usturoi
  • – apa
  • – sare
  • – piper

teo_trandafir-reteta-de-pui-la-cuptor-cu-legume

Mod de prearare al fripturii de pui la cuptor

Nimic mai simplu, Teo ne explica mai jos care sunt pasii pentru a face acest preparat delicios perfect pentru o cina in familie.

Reteta dietetica marca TEO TRANDAFIR - Friptura de pui la cuptor cu legume

Ingredientele sunt gata, inventam o friptura de pui la cuptor. Mai dietetica, daca se poate. Am lasat loc pentru cartofi, ceapa si roșii. La final, verdeața si un strop de usturoi!

Reteta dietetica marca TEO TRANDAFIR - Friptura de pui la cuptor cu legume

Faza unu. Pulpe superioare, inferioare, cartofi si ceapa. Carnea poate fi înlocuită cu orice, eu asta am avut!

Reteta dietetica marca TEO TRANDAFIR - Friptura de pui la cuptor cu legume

Trecem la „asezonat” imediat. Cu ce ni se pare interesant si avem in apropiere. In cazul nostru, roșii!

teo_trandafir-reteta-de-pui-la-cuptor-cu-legume_4

Iată cum arată, cand o punem la cuptor. Nu e o mâncare simandicoasa, dar pentru copii funcționează! 🙂

Nu ne mai ramane decat sa asezam tava in cuptor la 180 de grade, pana cand puiul prinde o culoare aurie si legumele sunt coapte.

teo_trandafir-reteta-de-pui-la-cuptor-cu-legume_7

Pofta buna, daca faceti reteta asteptam fotografiile voastre :).

pui-la-cuptor

Rețeta de cozonac a lui chef Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați chefi din România. Scărlătescu știe că un cozonac bun depinde de calitatea făinii, de timpul dedicat frământării, de cât de bun este cuptorul, însă are și el câteva secrete.

Citește aici și vezi rețeta

3 Comments

3 Comments

  1. mina

    2016-02-07T22:43:16+02:00 at 2016-02-07T22:43:16+02:00

    Teo,. te admir foarte mult. dar la capitolul bucatarie, am ceva de comentat : cartofii trebuie sa fie curatati mai bine,am vazut ceva puncte negre pe ei. si mie nu-mi plac….. apoi ciocanelele de pui la fel am vazut in foto ca nu au pielita galbena curatata bine. se pune pe flacara un pic si se desprinde usor. …… atit … in rest arata bine . ca si asezonare,. . te ador .si te respect!! numai bine !!

  2. PARVULESCU GEORGETA

    2016-02-08T10:37:09+02:00 at 2016-02-08T10:37:09+02:00

    DOAMNA ARE DREPTATE. NU ESTE PUNCTUL TAU FORTE.
    DAR, NU TE NECAJI. ESTI CEA MAI BUNA DIN ROMANIA IN CEEA CE FACI.
    FELICITARI !

  3. madda

    2016-02-08T14:14:03+02:00 at 2016-02-08T14:14:03+02:00

    Teo …sau mai bine las-o asa!!!

    …esti mai buna in televiziune

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Pui

To Top