Connect with us

Revistateo.ro

Cum a slăbit Corina Dănilă 20 de kilograme

Dieta si Sport

Cum a slăbit Corina Dănilă 20 de kilograme

Corina Dănilă a fost prezentă recent la TEO SHOW unde a dezvăluit cum a slăbit 20 de kilograme în ultima vreme. Care sunt alimentele pe care le consumă acum actrița?

Sfaturi de la Corina Dănilă pentru femeile care vor să slăbească

„Nu am slăbit mult, mult. A fost totul treptat. Am mers la o clinică, mi-am făcut analize. Ei m-au pus pe picioare și practic s-au ocupat de mine. Iată cum arăt acum.

Când chiar simți că nu mai poți merge, ai niște probleme atât de grave, te gândești că ai 45 de ani, că ai viața înainte… toate astea funcționează altfel în creier.

De la 75 de kilograme am ajuns la 56. În primul rând mâncam haotic. Mâncam mult și prost. Acum mănânc la fel de mult, dar bine. Mănânc de 5 ori pe zi.

Dacă îmi doresc să mănânc puțină înghețată, mănânc. Nu mănânc prăjeli, zahăr, pâine. M-am împrietenit cu lactatele, din nou.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să știe femeile care au împlinit 30 de ani

Cum a slăbit Mihai Morar 15 kilograme în ultima vreme

Renunțasem la produse din lapte. Posibil ca pe parcurs să întroduc una alta în meniul de peste zi. Mănânc porc, pește, pui… Am mâncat o palmă de mușchi de porc, tăiat cubuleț, cu sare și piper, fără ulei, fără nimic. Asta e mult mai sănătos decât puiul.

Peștele la cuptor iar e bun: dorada, păstrăv. Sufleul de conopidă e bun. Există brânză light, există iaurt grecesc de 2%, are 8% proteine.

Dacă cineva îmi propune un rol în care trebuie să am iar 80 de kilograme, probabil aș accepta. Depinde și de regizor și de scenariul filmului.

Joc la Teatrul Elisabeta un personaj pe care îl jucam și acum câțiva ani, dar a suferit modificări de costum. Personajul e Amanda. E o comedie britanică, umor britanic, de situație, de limbaj. Lucrez cu actori extraordinari. Piesa se numește „O căsnicie fericită”, a mărturisit Corina Dănilă la Teo Show.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top