Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie să faci când depozitezi carnea de pui la frigider

Stiri

Ce trebuie să faci când depozitezi carnea de pui la frigider

Tu știi ce trebuie să faci când depozitezi carnea de pui la frigider? Este bine să cunoști câteva reguli simple ce te vor ajuta să pregătești o masă sănătoasă, dar și delicioasă pentru tine și pentru cei dragi. Iată ce să nu faci când depozitezi acest tip de carne în frigider.

Ce trebuie să faci când depozitezi carnea de pui la frigider

Indiferent de modul în care îți dorești să o gătești, este bine să știi cum se depozitează corect carnea de pui. Este bine de știut faptul că nu trebuie ținută pe raftul de sus al frigiderului.

Many Sacher, specialistă în nutriție pediatrică, atrage atenția asupra modului în care este bine să fie depozitată carnea de pui. A tras un semnal de alarmă asupra modului în care carnea de pui trebuie să fie ținută înainte de a fi gătită.

Nu multe persoane știu că, de fapt, carnea de pui nu se spală niciodată înainte de a fi gătită. Apa poate ajuta bacteriile de la suprafața puiului să se răspândească pe toată suprafața bucății de carne. Tocmai de caeea nu este recomandat ca aceasta să fie spălată înainte de a fi gătită.

În schimb, carnea poate fi ștearsă cu șervețele de bucătărie.

CITEȘTE ȘI: Consumul de carne de pui din comert dezvolta chisturile ovariene

CITEȘTE ȘI: Cum dezgheți corect carnea de pui pentru a nu te îmbolnăvi

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă dacă pui gheață pe carnea de pe grătar

„Mulți dintre noi avem tendința să despachetăm cât mai rapid alimentele atunci când venim de la cumpărături și să le
punem direct în frigider pe toate. Atunci când vine vorba de alimente perisabile, însa, carnea de pui e mai bine sa fie depozitata pe ultimul raft al frigiderului.

Astfel se reduce posibilitatea ca alte mâncăruri să ajungă să fie contaminate de bacteriile pe care le-ar putea elimina carnea de pui dacă stă pe primul raft. O simplă strategie de acest tip poate fi vitală pentru întreaga familie, mai ales pentru persoanele care au copii și îi pun în pericol fără să își dea seama”, a spus Many Sacher, potrivit ciao.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top