Connect with us

Revistateo.ro

Diverse

Alimente pe care să nu le reîncălzești

Să știi că e mai indicat să consumi alimente și preparate reci decât să le reîncălzești. Anumite alimente și produse alimentare nu trebuie încălzite din nou pentru că sunt periculoase pentru organism.

Ouăle se consumă de obicei la temperatura camerei, informează nutriționiștii. Omletele trebuie consumate imediat după ce sunt preparate căci altfel se strică. Nu le reîncălziți pentru că își vor pierde din proprietăți și nutrienți.

Mai mult, ouăle reîncălzite a doua pot fi toxice pentru organism. E bine să consumați ouă în cantități mici, adică nu mai mult de trei pe zi.

Țelina trebuie scoasă din oala cu supă imediat după ce supa e gata. Dacă reîncălziți supa sau ciorba cu tot cu țelină, atentați la propria dumneavoastră sănătate.

La fel de dăunător, în varianta reîncălzită, mai ales la microunde, este și spanacul. Acesta își va pierde din vitamine și minerale și poate crea probleme serioase în organism, contribuind la deficitul de fier (știm bine că spanacul este bogat în fier).

CITESTE SI: Ce PROBLEMA SUFLETEASCA ai, in functie de DURERILE FIZICE

Cât despre carnea de pui, odată ce e pusă din nou pe foc și reconsumată devine greu de digerat. E indicat să fie consumată rece.

Trucul cu portocala și cuptorul cu microunde

În acest articol vă vom dezvălui un truc interesant. Te-ai întrebat vreodată ce s-ar întâmpla dacă ai pune un fruct în cuptorul cu microunde?

În acest caz, vă vom spune ce se întâmplă dacă țineți o portocală vreme de 20 de minute la microunde.

Pentru ca citricele să se curețe mai ușor, adică să nu mai ai mâini lipicioase la curățarea lămâilor sau a portocalelor, anumite gospodine recomandă să le ții în cuptorul cu microunde 20 de minute.

Coaja se va desprinde imediat și nu te vei mai murdări pe mâini din cauza sucului, scriu site-urile de lifestyle feminin din afară și cele specializate în trucuri de cooking.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top