Connect with us

Revistateo.ro

Masca cu ceai Matcha te intinereste instant

Cosmetica

Masca cu ceai Matcha te intinereste instant

Ai auzit de ceaiul Matcha pana acum? Uite cum il poti utiliza!

Ceaiul Matcha este numit si cel mai bun ceai din lume, tocmai pentru proprietatile sale puternic antioxidante. Matcha este o pudra fina care se obtine prin macinarea manuala a frunzelor de ceai verde. In ultimii ani acest tip de ceai a dezvoltat o intreaga industrie, desi el este consumat de sute de ani de catre calugarii budhisti.

Pudra de ceai Matcha contine multe ingrediente cu rol antioxidant, printre care o cantitate uriasa de vitamina C. Pe langa asta, sunt prezente cantitati considerabile de vitamine, minerale si aminoacizi esentiali pentru sanatatea organismului. Datorita capacitatii de a lupta impotriva radicalilor liberi, pudra de Matcha este ideala in tratamentele cosmetice. Din fericire, majoritatea mastilor de fata care includ acest ingredient pot fi preparate in casa.

CITESTE SI: DE CE NU TREBUIE SA ITI TAI NICIODATA CUTICULELE

CITESTE SI: CUM SA ITI CONTUREZI FATA CORECT

O masca foarte eficienta este cea cu pudra de Matcha si miere de albine. Este ideala pentru detoxifierea si intinerirea pielii, imbunatatind elasticitatea si reparand micile imperfectiuni. Ai nevoie de doar cateva ingrediente naturale si vei obtine un tratament minune pe care il poti utiliza in confortul casei tale oricand doresti. Iata care sunt ingredientele necesare:

– o lingura de pudra de Matcha
– o lingura de miere de albine organica
– o lingurita de otet din cidru de mere
– o lingurita de ulei de cocos
– un stop de apa

Se amesteca pudra de matcha cu otetul de mere si uleiul de cocos. Se adauga apoi mierea de albine pentru a se obtine o pasta omogena. In functie de consistenta dorita, poti adauga putina apa. Acest amestec se pune pe fata curata, evitand zona ochilor si a buzelor. Se lasa sa actioneze pentru aproximativ 10-15 minute, dupa care se spala tenul cu apa calduta. Daca simti nevoia, poti aplica apoi o crema hidratanta usoara.

Sursa foto: lindenhills.coop

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top