Connect with us

Revistateo.ro

Știai de ce se vând clementinele cu frunze?

Naturiste

Beneficiile clementinelor asupra sanatatii

Beneficiile clementinelor asupra sanatatii sunt nenumarate. Aceste fructe, vedeta mai ales in perioada sarbatorilor de iarna, sunt bune pentru combaterea simptomelor severe ale racelii si pline de vitamine si nutrienti esentiali.

Beneficiile clementinelor asupra organismului

1. Clementinele sunt bogate in fibre, deci excelente in refacerea stomacului dupa o masa nesanatoasa, noteaza site-ul mujeraldia.com.

2. Consumul acestor fructe mici si portocalii este recomandat pentru persoanele care au probleme cu tenul. Cojile de clementine te pot scapa de acnee. Aceste fructe previn imbatranirea celulara datorita continutului ridicat de antioxidanti.

3. Sunt cele mai bune fructe pe care i le poti da copilului tau. Le ofera energie cat pentru 24 de ore.

4. Pulpa clementinelor contine vitamina C, vitamina B, acid citric, zahar si caroten, cateva elemente importante pentru mentinerea sanatatii intregului sistem imunitar.

5. Clementinele au, de asemenea, proprietati bronhodilatatoare si antiinflamatoare.

6. Fructele sunt bune pentru dezinfectarea gatului. Un ceai facut din coji de clementine este numai bun pentru gatul rosu, iritat.

7. Clementinele combat dezvoltarea bolilor cardiovasculare si degenerative, precum cancerul.

8. Clementinele au si efect diuretic. Sunt recomandate si in combaterea simptomelor gutei.

Uleiul esential de clementine sau de mandarine este de mare ajutor pentru o serie de probleme estetice si de sanatate. Uleiul de clementine este antiseptic, antiputrid si antispasmodic. De asemenea, are proprietati tonifiante si stimuleaza organismul pentru producerea bacteriilor bune in lupta cu radicalii liberi.

Este un stimulant gastric si tonic digestiv, excelent calmant fizic si psihic si echilibrant al sistemului nervos simpatic. Este dezinfectant si parfumant si poate fi introdus si in preparatele culinare datorita aromei sale speciale.

CITESTE SI: Cum iti poti albi dintii cu portocale

Clementinele pot fi introduse in preparatele din carne. Carnea de rata, de exemplu, capata un gust delicios, la fel si cea de pui. Sucul de clementine este varianta ideala si pentru femeile care vor sa dea jos kilogramele acumulate in plus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top