Connect with us

Revistateo.ro

Masca anti-imbatranire cu ulei de migdale

Cosmetica

Masca anti-imbatranire cu ulei de migdale

Cosmeticienii din lumea intreaga recomanda uleiul de migdale in mai multe tratamente de infrumusetare. Acesta poate fi folosit nu doar pentru o piele mai fina a picioarelor, posteriorului sau abdomenului, ci si pentru a scapa de riduri.

Masca anti-imbatranire cu ulei de migdale

Iti poti face propria masca cu ulei de migdale, care te intinereste in timp record. Primele efecte se vad la scurt timp de la aplicare. Masca cu ulei de migdale intarzie aparitia ridurilor cu pana la 10 ani, recomanda specialistii in beauty. Ai nevoie de:

CITESTE SI: MASCA CU LAMAIE SI BICARBONAT DE SODIU – PENTRU CE TREBUIE SA O FOLOSESTI

1. 2 linguri de ulei de migdale
2. 2 linguri de faina de avena
3. 1 lingurita de ulei de masline extra virgin
4. cateva felii de castraveti taiate felii

Cum se prepara masca:

1. Amestecati bine de tot faina de avena cu uleiul de masline pana obtineti o pasta omogena. Lasati aceasta pasta la temperatura camerei timp de 10-15 minute.

2. Dupa ce au trecut cele 15 minute, adaugati cele doua linguri de ulei de migdale. Amestecati din nou. Puteti sa mai adaugati o lingurita de faina de avena daca pasta nu se omogenizeaza cum trebuie.

3. Aplica aceasta solutie pe fata ta sub forma unor masaje circulare. Insista pe zona unde apar frecvent ridurile si apoi pune feliile de castraveti pe fata. Castravetii vor absoarbe faina si ingredientele care se pot lipi de piele, asigurand hidratarea intensiva pe toata durata actionarii acestei masti.

CITESTE SI: SEMINTELE PE CARE LE IGNORI DES TE SCAPA DE RIDURI SI COSURI

In cazul in care nu ai ulei de masline in dulap, poti folosi 2 linguri de la un fresh de portocale sau lamaie. Vitamina C actioneaza rapid asupra imperfectiunilor pielii, curatand tenul de celulele moarte si vindecandu-l de aspectul uscat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top