Connect with us

Revistateo.ro

Jos celulita în doar 8 minute!

Frumusete

Jos celulita în doar 8 minute!

Uită de eforturile fizice epuizante pe care oricum nu le vei face la sală sau de cremele anti-celulită extrem de scumpe din magazine! Poți da jos celulita în 8 minute în fiecare zi cu o serie de exerciții pe care e bine să le faci dimineața, înainte de a te pregăti de activitatea de peste zi.

Ai nevoie doar de o saltea și de disponibilitate! Celulita care se depune pe șolduri și coapse le dă mari bătăi de cap femeilor, însă acestea pot scăpa de ea cu un gram de efort în fiecare zi, așa cum veți vedea în videoclipurile de mai jos. Tipurile de exerciții de mai jos se fac zilnic, fără întrerupere și fără scuză.

CITEȘTE ȘI: REMEDII EFICIENTE PENTRU A TRATA CELULITA

Dacă vor fi efectuate zi de zi cu maximă rigoare, atunci veți scăpa de celulita nedorită în 45 de zile de la începerea acestui tratament la tine în cameră. Nu doar că veți scăpa în timp de celulită, dar deja după prima ședință de exerciții vă veți simți mai bine, aceasta ajutând și la întâmpinarea problemelor cardiovasculare. Exercițiile îți tonifiază picioarele și fundul, formând o siluetă de invidiat.


Prima serie de exerciții


A doua serie de exerciții

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top