Connect with us

Revistateo.ro

Odata cu inaintarea in varsta, apar fara sa vrem ridurile din jurul ochilor, din jurul gurii si de pe frunte. Sa nu uitam nici de ingrijirea pielii gatului.

Frumusete

Ingrijirea pielii gatului, pentru a evita ridurile

17Odata cu inaintarea in varsta, apar fara sa vrem ridurile din jurul ochilor, din jurul gurii si de pe frunte. Sa nu uitam nici de ingrijirea pielii gatului.

Multe femei apeleaza la creme care promit ca in cateva saptamani vor avea un ten de bebelus, fara imperfectiuni.

O zona de care trebuie sa ai mai multa grija si de care trebuie sa ai grija zilnic este zona gatului.
Este o zona extrem de sensibila, de care trebuie sa ai la fel de multa grija. Dermatologii recomanda sa aloci cateva minute din zi pentru a avea grija si de aceasta zona.

Fiind expus la fel ca si fata pe parcursul zilei, gatul poate fi acoperit cu esarfe, cu bluze cu guler ori cu bijuterii voluminoase.

Trebuie, asadar, sa tii cont de cateva secrete pentru a nu face riduri inainte de vreme. In primul rand, foloseste zilnic vitamina C. Este un antioxidant puternic si carepoate fi luat ca supliment sau din alimente.

Ingrijirea pielii gatului, pentru a evita ridurile

Potrivit unui studiu, combinat cu o crema cu SPF, ajuta la intinerirea pielii. De asemenea, ofera un aspect mai ferm al gatului. Ca sa se absoarba bine in piele, dermatologii recomanda un sercum cu acid ascorbic.

Evita soarele in exces si obisnuieste-te sa folosesti zilnic o crema cu factor de protectie solara. Asa cum ai grija de fata, ai grija si de gat. Demachiaza-te in fiecare seara si nu uita si de gat.

Consuma acizi grasi pentru ingrijirea pielii gatului

Fa exercitii ale gatului, cel putin de doua ori pe saptamana. Incearca si suplimente cu colagen pentru elasticitatea pielii si pentru suplete.

Consuma acizi grasi inainte de a merge la somn. Ia suplimente de omega 3 si omega 6. De asemenea, poti consuma somon, avocado,spanac, seminte de dovelac inaintede somn. Acestea cresc productia de colagen.

Recomandare: Cum scapi de pielea lăsată după slăbire

Calvarul persoanelor care slăbesc excesiv într-un timp scurt începe abia după ce au scăpat de kilograme. Vergeturile și pielea lăsată în urma slăbirii pot provoca tulburări serioase femeilor care doresc să scape de corvoada colăceilor.

Cum scapi de pielea lăsată după slăbire

S-a constatat, în urma unor studii atent realizate, că 1 din 3 femei care reușes să slăbească suferă mai mult după acest proces. Vergeturile duc la depresie, iar multe dintre reprezentantele sexului frumos nu știu ce să facă pentru ca pielea lor să arate impecabil.

Una din soluțiile sigure este corectare pielii lăsate cu ajutorul chirurgiei, însă nu toată lumea își permite să dea bani grei medicilor esteticieni. Există un remediu naturist care face furori pe site-urile de sănătate din Spania, menit să înlăture vergeturile și pielea lăsată după slăbire.

Pentru prepararea acestui remediu ai nevoie de o ceașcă cu zaț de cafea, o anghinare, 3 tablete de camfor și două cani pline cu apă.

Dizolvă tabletele de camfor în apă și pune apa la fiert, la foc mediu. După 30 de minute, adaugă anghinarea și zațul de cafea. Amestecă după ce ai oprit focul până când compoziția se omogenizează.

Aplică amestecul cu ajutorul unor mănuși pe zona cu vergeturi ori în locurile în care pielea atârnă inestetic. După 15 minute, îndepărtează amestecul cu săpun normal și apă călduță. Pentru o și mai bună igienizare poți folosi apă oxigenată.

Această combinație redă elasticitatea pielii și este un antidot fantastic pentru persoanele care vor să scape de vergeturi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top