Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Uita de riduri usor si rapid!

Frumusetea este una dintre preocuparile permanente ale generatiilor actuale.

In ultima vreme nu mai este o chestiune de superficialitate, ci una legata de pragmatism. Este un lucru bine stiut ca oamenii cu un aspect fizic frumos sau cel putin ingrijit au mai mult succes decat cei care nu au deloc in vedere acest aspect, chiar si doar prin prisma faptului ca isi acorda atentia si respectul pe care il asteapta de la cei din jur. Si asta nu numai in randul femeilor. Si barbatii sunt din ce in ce mai preocupati de aspectul fizic: merg la sala, au grija la alimentatia lor si apeleaza la saloanele de cosmetica pentru ingrijirea faciala. Insa toate acestea necesita timp, iar timpul este cea mai pretioasa resursa pe care o avem in prezent.

Ca sa economisim timp, fara a face rabat de la toate preferintele pe care le avem legate de stilul nostru de viata, specialistii din toate domeniile lucreaza la „trucuri”, aparate si retete care sa ne ajute sa avem tot ce ne dorim, chiar in confortul casei noastre.

Exact aceasta a fost si ideea specialistilor LR Health & Beauty atunci cand au creat ZEITGARD 2: un dispozitiv inovator care pentru combaterea si prevenirea ridurilor. Dispozitivul revolutionar ZEITGARD 2, in combinatie cu produsele speciale anti-imbatranire, extrem de concentrate, iti ofera un tratament antirid profesional chiar la tine acasa. Un ritual zilnic de 4 minute iti va face pielea sa arate mult mai ferma si mai tanara.

Cum actioneaza?

ZEITGARD 2 combina trei metode dermatologice bine-cunoscute intr-un singur tratament. In primul pas, o tratare a pielii cu temperatura calda ajuta la deschiderea porilor. Astfel le va fi mult mai usor ingredientelor active din produsele concentrate antirid sa patrunda in profunzimea straturilor pielii, comparativ cu posibilitatile unei aplicari normale. In plus, functia de vibratie a dispozitivului anti-imbatranire ZEITGARD 2 stimuleaza transportul substantelor catre straturile profunde ale pielii. Apoi, dupa absorbtia substantelor active, ZEITGARD 2 dispozitiv anti-imbatranire actioneaza din nou asupra porilor, cu un tratament de racire, astfel incat acestia sa se inchida, retinand in straturile pielii substantele absorbite. Astfel, pielea va fi intens hranita si hidratata din interior, aratand mult mai ferma si mai proaspata la exterior.

Beneficii deosebite:

• Produsele absorbite in straturile pielii sunt pastrate acolo pentru mai mult timp, actionand din interior catre exterior.
• Straturile pielii sunt stimulate si cu ajutorul functiei de vibratie, care ajuta la distribuirea optima substantelor active.
• Umflaturile pielii, cum sunt cearcanele sau pungile de sub ochi, pot fi usor tratate, pentru ca ZEITGARD 2 actioneaza la indepartarea lichidului depus.
• Combinatia de temperatura rece, temperatura calda si vibratii este excelenta pentru ten, pentru ca stimuleaza microcirculatia si energizeaza zonele cu piele ridata.

Cum il folosesti?

Aplici produsul anti-imbatranire ales pe zona corespunzatoare a fetei. Ajuta apoi produsul sa intre in piele cu ajutorul dispozitivului ZEITGARD 2, folosind functia de incalzire si vibratii. Pentru a optimiza absorbtia ingredientelor active, functia de racire a dispozitivului ZEITGARD 2 va stimula porii sa se inchida, iar vibratiile vor dirija usor substantele active in profunzimea straturilor pielii.

Rezultate vizibile:

• Pielea va arata mai tanara
• Ridurile vor fi vizibil reduse
• Aspectul pielii va fi imbunatatit

O ingrijire intensiva a pielii

Cele mai bune rezultate se obtin utilizand ZEITGARD 2 dispozitiv anti-imbatranire in combinatie cu produsele pentru ingrijire intensiva din Sistemul de ingrijire anti-imbatranire ZEITGARD. Acestea sunt imbunatatite cu formule speciale si cu concentratii ridicate de ingrediente active, pentru a raspunde nevoilor fiecarei zone a fetei. Ideal pentru ingrijirea zilnica, Serul pentru ochi ofera o hidratare intensiva si de durata pielii sensibile din zona ochilor. Ambele Geluri-crema ZEITGARD anti-imbatranire, create special pentru a trata ridurile din zona fruntii si a obrajilor, sunt deosebit de benefice pentru tenul matur.

Serul pentru ochi ZEITGARD este o compozitie unica, foarte concentrata, de substante active, creata special pentru zonele cu piele fina din jurul ochilor. Datorita consistentei sale delicate, serul se absoarbe rapid si hidrateaza intensiv zona ochilor. Pielea incepe astfel sa se regenereze si sa-si recapete fermitatea si elasticitatea, iar ridurile fine devin usor estompate.

Plus: Dispozitivul ZEITGARD 2 are un design ergonomic, care permite utilizarea optima pe pielea din zona ochilor, astfel incat Serul pentru ochi sa fie aplicat uniform.
Adesea, prima sau principala cauza a imbatranirii pielii o constituie hidratarea insuficienta a acesteia pe termen lung. Gelul-crema hidratant ZEITGARD este un produs anti-imbatranire cu efecte intensive de hidratare si ingrijire a pielii, care combate primele semne ale maturizarii tenului. Reface nivelul de umiditate al pielii, imbunatatind astfel contururile fetei. Pielea va redeveni ferma si intinsa, capatand un aspect vizibil intinerit.

Gelul-crema regenerator ZEITGARD este creat special pentru hranirea si ingrijirea tenului matur, care prezinta riduri profunde in zona obrajilor si a fruntii.

Ce spun profesionistii despre ZEITGARD 2:

Iar pentru un rasfat complet la tine acasa, inainte de tratamentul anti-imbatranire cu ZEITGARD 2, curata tenul cu ajutorul periei de curatare ZEITGARD. Ajuta la curatarea in profunzime a porilor, astfel incat produsele antirid aplicate in etapa urmatoare sa fie cat mai bine absorbite.

 

LR Health & Beauty Romania
Tel: 021.3167071
www.LRworld.com/ro
www.facebook.com/lrworld.ro/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top