Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de riduri cu solutii homemade

Cosmetica

Cum scapi de riduri cu solutii homemade

Cum scapi de riduri cand cremele anti-rid nu isi fac efectul? Exista alternative pentru atenuarea acestor cute care apar la nivelul fetei? Se pare ca da. Iata mai jos cateva idei ingenioase!

Cum scapi de riduri rapid. 3 solutii bune de incercat chiar acum

Ridurile sunt amprenta vietii pe care o traim. Cu cat avem mai multe, cu atat ne dam de gol varsta. Unele dintre ele, ridurile de expresie mai exact, pot aparea la orice varsta. Natura este inzestrata cu produse pe care daca stim sa le folosim inteligent scapam de aceasta problema acuta.

1. Jumatate de avocado + ulei de masline. Pune in blender jumatate de avocado si amesteca-l cu doua lingurite de ulei de masline. Aceasta pasta este eficienta in combaterea ridurilor. Fructul de avocado are numeroase proprietati anti-imbatranire si suficiente minerale si vitamine cat sa refaca imediat colagenul afectat, noteaza diariofemenino.com. Spanioloaicele tin la distanta ridurile si pacalesc varsta din buletin cu acest remediu.

2. Iaurt natural + morcovi. Amesteca un pahar de 200 de mililitri de iaurt natural cu suc de morcovi (circa 50 de militri). Poti adauga putina coaja de lamaie pisata in aceasta crema speciala. Aplica solutia naturista in zonele cu riduri promeninte si las-o sa isi faca efectul timp de aproximativ 15 minute. Spala-ti apoi fata cu apa rece.

CITESTE SI: Ingrijirea pielii gatului, pentru a evita ridurile

3. ‘Guma’ de sters ridurile, din ulei de cimbru si ulei de cocos. Ai nevoie de 2 capsule de vitamina E (le gasesti in orice plafar sau la farmacie) si 2 picaturi de ulei de cimbru plus 2 linguri de ulei de cocos. Acesta este cel mai eficient remediu pentru atenuarea ridurilor, conform Healthy Food House. Amesteca ingredientele intr-un bol pana se omogenizeaza. Pune solutia rezultata la frigider si aplica aceasta crema intarita la rece asupra ridurilor. Maseaza zona cu 2 ore inainte de culcare si foloseste un servetel apoi pentru a scapa de exces.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top