Connect with us

Revistateo.ro

Ingrediente tonice pentru ten

Cosmetica

Ingrediente tonice pentru ten

De cele mai multe ori nu este suficient să aplici o cremă hidratantă și atât. Este foarte improtant ca piele să fie tonifiată și să aibă parte de toate cele trei etape de îngrijire: exfoliere, tonifiere, hidratare. Dacă ești adepta ingredientelor naturale cu proprietăți incredibile pentru organism, acest articol este pentru tine! Iată care sunt cele mai bune tonice pentru ten!

CITEȘTE ȘI: EXTRA-BUZE CU ALOE VERA ȘI CUBURI DE GHEAȚĂ

Gelul de aloe vera se numără printre primele opțiuni. Este un foarte bun inflamator, recunoscut pentru proprietățile sale vindecătoare. Tenul rămâne catifelat și mult mai curat. Cu acest ingredient nu numai că tonifici în mod corespunzător pielea, dar reușești și să îndepărtezi cu succes punctele negre, coșurile sau iritațiile. Tot ce trebuie să faci este să amesteci cantități egale de gel de aloe vera și apă și să formezi un lichid omogen. Șterge-ți fața cu o dischetă demachiantă din bumbac îmbibată în această soluție, după curățarea tenului și înainte de hdiratare.

Ceaiul verde are numeroase proprietăți incredibile pentru ten. Acesta este recunoscut pentru beneficiile sale, fiind consumat de milioane de femei din întreaga lume. Pe lângă faptul că este o băutură excelentă pentru doamnele care vor să slăbească, el poate fi utilizat și extern cu succes. Pielea va fi mult mai curată, mai sănătoasă și mai plină de viață. Prepară un astfel de ceai, lasă-l la răcit și apoi ține-l în frigider câteva ore. Spală-ți tenul în fiecare seară cu el și vei vedea diferența!

Apa de trandafiri este un ingredient foarte plăcut de femei. Parfumul său discret de înviorează, iar tenul se bucură de efectul răcoritor al acestei licori. O găsești la farmacie sau la magazinele de tip plafar. Optează pentru o sticlă cu pulverizator și utilizeaz-o ori de câte ori îți simți tenul obosit.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top