Connect with us

Revistateo.ro

Înfrumusețează-te cu aceste ingrediente naturale

Frumusete

Înfrumusețează-te cu aceste ingrediente naturale

Laptele și uleiul de cocos se numără printre cele mai eficiente ingrediente atunci când vine vorba de rutina zilnică de înfrumusețare. În primul rând acestea fac minuni pentru pielea ta. O hidratează în profunzime și repară micile crăpături sau leziuni. Uleiul de cocos este chiar mai bun decât cel de măsline deoarece se absoarbe mult mai bine în piele. De asemenea, nu lasă urme grase, iar parfumul său  delicios rămâne mult timp în straturile pielii.

Tărâțea de ovăz este ideală pentru persoanele cu tenul acneic. Măștile de fațăc are conțin acest ingredient curăță în profunzime, îndepărtează excesul de uleiuri din piele și usucă coșurile. Totodată este un bun exfoliant pentru corp, în combinații cu uleiuri vegetale care hidratează și hrănesc pielea corpului.

Surprinzător, cartofii se numără printre ingredientele din bucătărie care fac minuni pentru frumusețe. Masează-ți fața cu o felie de cartof pentru a-i da strălucire și luminozitate sau prepară o mască de față din cartof răzuit și ulei de măsline pentru a echilibra nivelul de umiditate din piele.

Pentru un păr mai sănătos și mai strălucitor avocado este soluția ideală. Grăsimile sănătoase pe care avocado le conține îți întăresc firul de păr de la rădăcină. Prepară o mască din jumătate de avocado, o lingură de miere de albine, o lingură de ulei de măsline și câteva picături de ulei de ricin. Întinde-o pe toată lungimea firului de păr și stai cu ea cel puțin 40-50 de minute. Spală-te apoi cu șampon.

Zahărul brun este cel mai eficient exfoliant de corp. Îndepărtează cu succes celulele moarte și hrănește pielea. Combină-l cu ulei de măsline, ulei de cocos sau ulei de migdale. Pentru un parfum proaspăt poți adăuga câteva picături din uleiul tău esențial preferat.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top