Connect with us

Revistateo.ro

Iată remediul natural împotriva căderii părului

Par & Coafuri

Iată remediul natural împotriva căderii părului

Remediul natural împotriva căderii părului este simplu şi eficient pentru fiecare dintre noi. Banana conţine ingrediente speciale împotriva căderii părului şi pentru stimularea creşterii lui. Acestea sunt utile atât pentru părul gras cât şi pentru părul uscat.

CITEŞTE ŞI: TRUCURI ANTI-AGING PENTRU PĂRUL TĂU

Iată care este reţeta minune! Ingredientele necesare sunt  o banană şi  5 picături de ulei de migdale.

Metodă de preparare:
Zdrobiţi o banană folosind o furculiţă până când aceasta devine pastă. Adăugaţi apoi 5 picături de ulei de migdale. Amestecaţi bine până când se obţine o pastă omogenă. Aplicaţi această pastă direct la rădăcina părului, masând uşor. După ce aţi terminat de aplicat, acoperiţi-vă capul cu un prosop. Lăsaţi să acţioneze timp de 30 de minute. Apoi, spălati-vă bine pe cap pentru a îndepărta respectiva pastă. Rezultatele le veţi observa după prima aplicare. În prima fază părul va deveni moale şi mătăsos, iar după un timp veţi vedea cum firul de păr se va regenera. Urmaţi acest remediu de cel putin două ori pe săptămână.

Această mască de păr cu banane este recomandată pentru toate tipurile de păr.  Banana este o importantă sursă de potasiu, vitaminele A, E si C, ceea ce o face alegerea perfectă pentru tratamentul creşterii podoabei capilare. Părul are nevoie de toate aceste substanţe pentru a fi sănătos şi puternic. Uleiul de migdale este util, deoarece conţine multi acizi graşi sănătoşi, care ajută părul să devina mai mătăsos, dar şi mai rezistent. Acesta este remediul perfect împotriva căderii părului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top