Connect with us

Revistateo.ro

Iată cum prepari cele mai bune remedii pentru pielea uscata

Frumusete

Iată cum prepari cele mai bune remedii pentru pielea uscata

Dacă suferi din pricina pielii uscate, cu siguranță ai încercat o mulțime de remedii și tratamente pentru a îndepărta această problemă. Deși piața este plină de cosmetice care promit să facă minuni, nimic nu este mai sănătos decât un remediu natural, preparat chiar de tine. Iată câteva secrete care te pot ajuta să îți hidratezi pielea și să îi redai echilibrul natural!

1. Laptele este unul dintre cele mai cunoscute ingrediente care repară pielea uscată. Utilizarea laptelui este extrem de eficientă și repară pielea în profunzime. Se fierbe laptele proaspăt până ce se îngroasă și se reduce din cantitate. Se lasă la răcit, iar apoi se aplică pe zonele afectate. Se lasă să se usuce, după care se clătește pielea cu apă călduță.

CITEȘTE ȘI: IATĂ CUM POȚI SCĂPA DE CPȘURI PESTE NOAPTE

2. Amestecul de suc de lime și ulei de muștar este una dintre cele mai bune combinații care te ajută să lupți impotriva deshidratării. Înmoaie o felie de lime în ulei de muștar pentru câteva minute. Masează apoi zonele afectate cu această felie. Acesta este un remediu extraordinar pentru călcâiele uscate și crăpate. Folosit cu regularitate oferă rezultate garantate.

3. Fă un amestec de două părți de ulei de măsline și o parte de ulei esențial de lavandă. Masează corpul cu acest amestec și vei constata că pielea ta este mai moale, mai suplă și mai catifelată.

4. Un alt ingredient care te poate ajuta este glicerina. Combină glicerină cu apă de trandafiri și masează pielea uscată. Poți folosi acest remediu și pentru buzele aspre și crăpate.

5. Cazurile severe pot fi tratate cu ulei de avocado. Dacă nu găsiți ulei, puteți face pur și simplu o pastă din acest fruct minune. Într-un blender amestecați miez de avocado și o lingură de miere. Aceasta este o mască foarte eficientă pentru zona feței, dar și pentru alte zone afectate cum ar fi mâinile, coatele sau călcâiele. Exfoliază pielea, elimină celulele moarte și hidratează în profunzime.

Utilizați aceste remedii cu regularitate și veți obține rezultatele dorite. Din păcate, când vine vorba de ingrediente naturale, nu este posibil să tratați problema printr-o singură aplicare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top