Connect with us

Revistateo.ro

De ce sa te speli pe fata cu gin tonic

Cosmetica

De ce să te speli pe față cu gin tonic

Dă o fuga la magazin sau la un bar și cumpără-ți gin tonic. Nu o să regreți niciodată, ba chiar vei fi indignată că nimeni nu ți-a spus asta până acum.

Printre tratamentele cosmetice secrete, care ajută la refacerea pielii, se numără și cel cu gin tonic, destul de popular în ultima vreme mai ales în țările vestice. Cel mai bun gin tonic pentru tratarea imperfecțiunilor pielii este cel care conține 40% alcool și este distilat cu colagen pur. O astfel de variantă se găsește deja în supermarketuri și face minuni atât pentru chipul cât și pentru corpul tău.

Iată ce se întâmplă dacă folosești gin tonic în sesiunea zilnică de înfrumusețare:

1. Ginul tonic tonifiază pielea și elimină reziduurile de la nivelul acesteia. Poți folosi această băutură alcoolică pentru demachierea tenului.

Contraindicație: nu folosi mai mult de 50 de mililitri de gin tonic în momentul în care te speli pe față și ar fi bine să îl combini cu un demachiant natural, simplu, fără arome. O cantitate foarte mare de gin tonic îți poate irita pielea.

Ce se intampla daca iti speli parul cu suc de rosii

De ce sa te speli pe fata cu pasta de dinti

2. Maschează-ți vergeturile cu gin tonic și ulei de măsline

Amestecă ginul cu uleiul de măsline (aproximativ 200 ml din fiecare) și unge-te pe corp în zonele cu celulită sau vergeturi. Celulita este efectul retenției de apă, iar uleiul de măsline combinat cu ginul tonic repune în funcțiune celulele amorțite și îndepărtează celulele moarte de pe șolduri și coapse.

3. Ginul te ajută și la îndepărtarea pielii uscate

Tamponează o dischetă demachiantă cu gin tonic și freacă bine zonele feței unde ai pielea uscată. Alcoolul curăță fața de acele pielițe inestetice, mai ales dacă se adună în jurul nasului.

4. Poți preveni sau îndepărta ciuperca piciorului cu această băutură alcoolică

Ține-ți picioarele într-un lighean cu gin (200 ml) combinat cu apă călduță. Acest remediu ajută la prevenirea formării ciupercii piciorului și îndepărtează mirosurile neplăcute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top