Connect with us

Revistateo.ro

Iată ce fructe trebuie să mănânci pentru o piele catifelată

Frumusete

Iată ce fructe trebuie să mănânci pentru o piele catifelată

Pentru o peiel sănătoasă nu este suficient să utilizezi nenumărate creme și loțiuni. Hidratarea și hrănirea vin întotdeauna din interior mai întâi. De aceea este extrem de important să ai o alimentația corespunzătoare. Iată ce fructe ar trebui să consumi mai des!

CITEȘTE ȘI: ȘTIAI CĂ ASTFEL POȚI MASCA LINIILE FINE?

1. Papaya. Este un fruct exotic, foarte bogat în vitamina C și în papaină, o enzimă benefică pentru organism. Extracte din acest fruct sunt utilizate în prepararea multor produse cosmetice precum creme și loțiuni. Are un rol protector asupra pielii și ajută la refacerea epidermei.

2. Bananele. Bananele sunt deja renumtie pentru proprietățile lor hidratante. Le poți utiliza cu încredere în măști și tratamente naturale preparate în casă., dar poți să le și consumi zilnic. Sunt bogate în proteine și nutrienți esențiali pentru o piele sănătoasă și strălucitoare. Conținutul de potasiu te ajută să combați cearcănele!

3. Grepfruit roz. Acest fructe are un conținut ridicat de licopen, un antioxidant puternic care oferă pielii protecție, strălucire și sănătate. Consumând în mod regulat acest fruct vei reuși să combați efectul negativ al radicalilor liberi și îți vei proteja pielea de factorii externi care o afectează zi de zi. Totodată, acest tip de grepfruit este bogat în vitamina C, o vitamină extrem de importantă pentru piele, păr și unghii.

4. Portocalele. Aceste fructe sunt ideale pentru tine dacă ai tenul gras. Pe lângă faptul că au un conținut ridicat de vitamina C, sucul lor este cel mai bun remediu pentru pielea uleioasă. Șterge-ți fața în fiecare seară cu o dischetă demachiantă înmuiată în suc de portocale și vei vedea rezultatele.

5. Mango. Mango este un fruct bogat în betacaroten, o formă a vitaminei A care protejează pielea de razele soarelui, dar totodată îți oferă un bronz frumos. Consumă mango de 2-3 ori pe săptămână și vei vedea schimbări în starea de sănătate a pielii tale.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top