Connect with us

Revistateo.ro

Iată care sunt coafurile care nu se demodează

Par & Coafuri

Iată care sunt coafurile care nu se demodează

În majoritatea cazurilor coafurile se demodează de la un an la altul. Iată care sunt cele ce rezistă indiferent de tendinţele actuale.

CITEŞTE ŞI: IATĂ REMEDIUL NATURAL ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI

Stiliştii susţin că cele mai bune coafuri pentru femeile care poartă păr scurt sunt cele pixie.Sunt foarte bune pentru femeile care au forma feţei rotundă şi nasul un pic în vânt. Tunsorile pixie scot în evidenţă trăsăturile feminine ale pomeţilor şi gura, lăsând ca ochii să fie un pic mai ascunşi vederii.

Pixie-Cuts-2013-2014_14

Pentru cele care poartă părul mediu pot oricând să apeleze la o coafură care nu se va demoda niciodată pentru ele. Este vorba despre coafura în scări. Această coafură încadrează perfect faţa, fie că este vorba despre un chip alungit sau unul rotund şi scot în evidenţă cele mai feminine trăsături ale chipului, precum ochii, gura şi pomeţii. Coafurile în scări nu se demodează niciodată chiar dacă ai parul drept, ondulat sau creţ.

tunsori-in-scari

Femeile care poartă părul lung pot adopta o coafură care nu se demodează niciodată, fiind vorba despre coafura ce are cărare pe mijloc. Astfel, cele care poartă părul lung pot mereu să adopte această coafură, chiar dacă au părul ondulat, drept sau creţ, având în vedere că va fi mereu la modă. Această coafură este menită să alungească trăsăturile feţei şi totodată să scoată în evidenţă ochii, delimitându-i mai bine.

3570_5_1226316552

Aşadar, acestea sunt coafurile care nu se demodează pentru toate lungimile părului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top