Connect with us

Revistateo.ro

Iată când trebuie să îți îngrijești pielea într-un mod strict

Cosmetica

Iată când trebuie să îți îngrijești pielea într-un mod strict

O perioadă foarte importantă în care trebuie să îi acorzi tenului toată atenția este perioada de tranziție dintre anotimpuri. Acum, când gerul iernii a trecut, însă soarele cald al primăverii nu își face apariția zilnic, este important sa te protejezi. Vântul, variațiile de temperatură, umezeala în exces și razele soarelui te pot expune la apariția coșurile, piele uscată, semne premature de îmbătrânire. Asigură-te că te îngrijești corespunză tor în fiecare zi, optând pentru utilizarea produselor care hidratează intens.

CITEȘTE ȘI: IATĂ CUM POȚI OBȚINE TENUL IDEAL

Pe timpul sarcinii ar trebui să oferi o mare atenție pielii tale, mai ales zonelor afectate de sarcină. Pielea se va întinde în mod extrem, iar după naștere aceasta riscă să aibă un aspect neplăcut. De aceea este important să te hidratezi intens în fiecare zi, să foloseșt uleiuri de corp sau uleiuri vegetale și geluri de duș naturale, fără conservanți și ingrediente chimice.

Totodată, în perioada lunii în care ești la menstruație, tenul tău este expus la acnee sau puncte negre. De aceea trebuie să îți cureți fața cu foarte mare atenție, folosind produse care nu sunt agresive cu piele. Aceasta este extrem de sensibilă în această perioadă și de aceea trebuie tratată delicat. Folosește o cremă hidratantă pe bază de apă, pentru a nu spori cantitatea de uleiuri din porii pielii.

Stresul nu face bine sănătății pielii. De aceea, atunci câne treci printr-o perioadă stresantă, ai mai multe probleme la muncă, sau petreci mai multe ore în fața calculatorului și mai multe nopți nedormite, trebuie să fii mai atentă cu tenul tău. Pielea are nevoie de hidratare și, eventual, de un tratament sau un ser puternic pe care să îl aplici pe timpul nopții. Când dormi, organismul se reface, iar un produs care hrănește pielea în profunzime ajută la repararea pielii.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top